Karakteristikat, Simbolet dhe Kuptimet e Shenjës së Peshores

 Fantazia e çdo adoleshenti të Peshores është të gjejë Princin ose Princeshën e ëndrrave. Ndërsa jeta e tyre shpaloset, përvojat, fillimet e rreme, dramat, zemrat e thyera dhe zhgënjimi që hasin duke kërkuar këtë "Grail të Shenjt"ë personal, shpesh ua formëson të ardhmen në mënyrën më të jashtëzakonshme. Dashuria dhe humbja e dashurisë bëjnë një ndryshim të madh për Peshoren, edhe pse pamja e tyre e jashtme shpesh e lumtur nuk mund ta zbulojë këtë si fakt.

Peshoret mund të fiken nga bota rreth tyre dhe gjatë kësaj kohe ndodhin shumë gjëra të thellësi të psikikës së Peshores, më shumë sesa mendojnë shokët e tyre më të afërt. Shumë Peshore pas krijimit të një stili jetëse që në një farë mënyre i mungonte ëndrrave të tyre të fëmijërisë, arrijnë të krijojnë një jetë më të pavarur dhe mbajnë një imazh të përkushtimit të një "marrëdhënieje të ngushtë". Ato u shmangen lojërave të panjohura - dhe shpesh kjo i bën njerëz të biznesit jashtëzakonisht të suksesshëm. Kur është fjala për romancë dhe dashuri, Peshoret mund të jetë e vështirë të kuptojnë por në biznes shumë Peshore zbulojnë se nuk mund të jenë vetëm krijues, por kjo u ofron atyre mundësi për të shprehur anët më të larmishme të personalitetit të tyre. Sharmi i tyre mund të fitojë vende pune dhe të sigurojë miq të fuqishëm. Por, si në punë ashtu edhe në lojë, duke kërkuar paqe dhe harmoni, Peshoret shpesh thonë "po" kur duhet të thonë "jo".

Është një fakt i trishtuar për shumë nga jetët personale ose të biznesit të Peshoreve për të thënë se - shumë prej tyre do të ishin shumë më mirë nëse do të mbeteshin vetëm! Por për ata Peshore që gjejnë ëndrrën e tyre të fshehtë dhe takohen me Princin ose Princeshën, kjo është një tjetër histori! Do t'i gjeni që jetojnë në një vend të bukur ekzotik dhe të largët, me siguri që drejtojnë barin ose restorantin, duke projektuar plazhin ose pajisjet e skive, duke parë kokteje të mrekullueshme dhe duke zbuluar se jeta është parajsa që ata shpresonin se mund të ishte. Ajo çfarë peshoret gjithmonë duhet të kujtojnë ndërsa janë duke përmbushur ëndrrat e tyre është se, kurrë nuk duhet të minojnë integritetin e tyre, dhe nuk duhet të qëndrojnë larg apo jashtë skene derisa ëndrrat e tyre të bëhen të vërteta - jo thjesht të marrIin gjithçka është ofruar.


Zgjidh shenjën Tënde të Horoskopit

Dashi - Demi - Binjakët - Gaforrja - Luani - Virgjëresha - Peshorja - Akrepi - Shigjetari - Bricjapi - Ujori - Peshqit


Previous Post Next Post