Të veçantat, dhe kuptimet e simboleve të shenjës së Virgjëreshës

Të veçantat, dhe kuptimet e simboleve të shenjës së Virgjëreshës

 Virgjëreshat shpesh janë vënë poshtë keq nga shumë astrologë duke u përshkruar si të urtë dhe me mendjengushtë. Por kur një Virgjëreshë e ndrit, nuk ka praktikisht asnjë shenjë të përputhet me dritën e tyre të brendshme. Një Virgjëreshë në mendje të saj është kënaqësi për t'u takuar. Kur një Virgjëreshë është e sigurt në vetvete, janë më të suksesshmet, të strukturuara dhe krijuese nga të gjitha shenjat.

Shumë Virgjëresha gjenden duke punuar në industrinë "shërbim ndaj të tjerëve", duke filluar nga puna e mirëqenies, doktorët, mësuesit e shkollave deri te praktikimi i formave natyrore të shërimit, si masazh, ilaçe bimore etj. Një nga karakteristikat më magjike të Virgjëreshës nuk është rëndësi sa herë jeta ose romantizmi kthehet i thartuar mbi ta, ata ende arrijnë të mbajnë besimin te të tjerët, duke refuzuar të bëhen cinikë. Ka zgjuarsi rreth kësaj shenje, një lloj zemërgjerësie, e cila për fat të keq nganjëherë shfrytëzohet nga të tjerët për avantazhin e tyre. Virgjëreshat shpesh mund të bëhen viktima të pushtetit, kur keqtrajtohen.

Kreativ dhe të ndjeshëm, janë njerëz delikate të cilët, si orkide të rralla dhe të veçanta, kërkojnë trajtim individual për të lulëzuar plotësisht në bukurinë e tyre të vërtetë unike. Të turpshëm, janë të lumtur që u lejojnë të tjerëve të jenë në qendër të vëmendjes dhe shpesh gjejnë kohën dhe energjitë tek ata njerëz që duan të bëjnë ato gjëra që i bëjnë të lumtur ose të suksesshëm.

Virgjëreshat janë dhënës dhe kur patatinat janë larg dhe keni nevojë për një mik, Virgjëresha është gjithmonë i disponueshëm gjatë këtyre periudhave të testimit. Virgjëreshat kuptojnë dobësitë njerëzore më mirë se shumica, sepse janë kaq të thellë dhe reflektuess. Me një Virgjëresha në jetën tënde ke dike që kupton dhe kujdeset dhe çdo romancë ose miqësi e bazuar në këto cilësi është e sigurtë se do të jetë e dobishme reciprokisht.Të veçantat, dhe kuptimet e simboleve të shenjës së Virgjëreshës
Previous Post Next Post