“Territorialja”, banorët e Bradasheshit protestë: Jemi kundër bashkimit me Elbasanin

as.jpg

Banorët e Bradasheshit në Elbasan kanë dalë ditën e sotme në protestë për të kundërshtuar ndarjen e re territoriale. Ata kërkojnë të mos bashkohen me Elbasanit dhe Bradasheshi të jetë bashki më vete.


Kreu i Komunës Bradashesh Sabri Sollaku shprehet se kjo komunë është një nga më të mëdhatë dhe duhet ti bashkohen edhe disa komuna të tjera. “Jemi kundër bashkimit me Bashkinë e Elbasanit.


Komuna e Bradasheshit, një nga më të mëdhatë dhe duhet të jetë Bashki më vete. Bradasheshit t’i bashkohen komunat Paper, Funar dhe komuna Gracen.’- u shpreh Sollaku.
“Territorialja”, banorët e Bradasheshit protestë: Jemi kundër bashkimit me Elbasanin “Territorialja”, banorët e Bradasheshit protestë: Jemi kundër bashkimit me Elbasanin Reviewed by Marion Mardodaj on 7/27/2014 11:41:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.