10 Karakteristikat negative të Virgjëreshës

10 Karakteristikat negative të Virgjëreshës

1. Mbikritikues
Virgjëreshat njihen si perfeksionistë dhe presin shumë nga vetje dhe njerëzit rreth tyre. Kanë mendje analitike dhe kanë gjithmonë një panoramë të qartë se si duhen bërë gjërat. Nuk mund t'i injorojnë gabimet dhe shpesh mund të jenë gjykues. Çdo gjë që është afër perfeksionit por jo perfekte nuk është e mirë për ta, dhe kështu që do të ishte një sfidë tejet e vështirë për të kënaqur apo impresionuar një Gaforre.

2. Perfeksionistë
Duke qenë një shenjë e tokës Virgjëreshat janë githmonë me dy këmbë në tokë, individë praktikë dhe të organizuar. Janë të njohur për perfeksionizmin e tyre të pamëshirshëm. E kërkojnë perfeksionin në çdo gjë, që nga karriera e deri tek hobet.

3. Pesimizmi
Virgjëreshat janë të prirur të jenë negativë në qasjet e tyre ndaj gjërave në përgjithësi. Kur ndihen pak keq, kjo është fundi botës për ta. Pesimizmi i tyre vjen prej natyrës kritikuese të tyre.

4. Të bezdisshëm
Virgjëresha ka mendje analitike me një panoramë të qartë në mendjen e tyre se si duhen bërë gjërat në detaje. Mund të jetë e vështirë për ta që ta qetësojnë mendjen e tyre. Kanë pëlqime dhe mospëlqime të forta dhe këto karakteristika mund t'i bëjnë ata shumë të bezdishëm. Shpesh mund të jenë aq kureshtarë, sa që kjo mund t'i kthente në dogmatik.

5. Vetë-kritikues
Virgjëreshat e kritikojnë vetem më shumë se të tjerët. E kanë të vështirë me veten dhe orvaten të njohen për cilësitë e tyre. Do të bënin jetë më të lumtur nëse do t'u fokusonin në mendime më vlerësuese.

6. Skeptik
Pikërisht për shkak të vetë-kriticizmit të lartë ata kanë nevojë për dikë që do t'i inkurajonte të mos jenë edhe kaq kritikë me veten. Kanë nevojë për motivim sepse janë të prirur ndaj kriticizmit. Partneri ideal për ta është dikush me qasje pozitive dhe personalitet të lumtur.

7. Njerëz që merakosen shpesh
Këto njerëz janë shumë përkujdesës ndaj të dashurve të tyre, shpesh më shumë seç duhet. Janë të prirur të jenë merakli dhe gërnjarë për shak se kanë frikë nga e panjohura. Duhet të mësojnë se si t'i lënë gjërat të shkojnë në rrjedhën e tyre dhe si të qëndrojnë të qetë e të qetësojnë mendjet e tyre. Sapo ta bëjnë një gjë të tillë, do pushojnë së mbianalizuari situatat.

8. Kontrollues
Janë njerëz shumë praktikë me një qasje të qartë në mendjen e tyre për mënyrën se si duhet të jenë gjërat. Kanë disa rregulla që ndjekin dhe presin që të ndiqen nga të tjerët. Ndaj mund të bëhen shumë të bezdisshëm dhe kontrollues ndonjëherë.

Shih po ashtu: Trajtat Pozitive për çdo Shenjë të Horoskopit

9. Të ashpër
Janë të prirur të kenë opinione të forta dhe një sens të fortë të së mirës dhe së keqes, gjë që i bën shumë diskriminues. Zakonisht nuk përpiqen aspak që të bëjnë diçka të tingëllojë më mirë seç është në realitet. Gjithsesi ashprësia e tyre nuk shkon mirë me njerëzit rreth tyre.

10. Konservativ
Besojnë tek vlerat dhe principet në mënyrë strikte, kështu që e kanë të vështirë të pranojnë idetë moderne. Preferojnë të kalojnë nga rruga e testuar më parë, dhe janë një nga shenjat më pak aventuriere të zodiakut. Janë të prirur të jenë konservativë dhe konvencional dhe e kanë të vështirë të gjejnë hobe dhe interesa të reja në jetë.

Kliko për më tej: DASHI DEMI - BINJAKËT - GAFORRJA - LUANI - VIRGJËRESHA - PESHORJA - AKREPI - SHIGJETARI - BRICJAPI - UJORI - PESHQIT
Previous Post Next Post