Kontakt

Itali, Milano dhe Shqipëri, Tiranë

Email: 
Tiranasoculus@gmail.com

Telefon: 
00355 (0) 672771424

Marketing:
Email: Tiranasoculus@gmail.com
Telefon: 0039 320 7777 165 dhe 00355 (0) 672771424

Marion Mardodaj është themeluesi dhe administratori i Oculus Newstel: 0039 320 7777 165 ose 00355 (0) 672771424
Kontakt Kontakt Reviewed by Oculus News on 12/03/2018 02:25:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.