10 Karakteristikat negative të Akrepit

10 Karakteristikat negative të Luanit

1. Të prekur
Akrepët mund të jenë hakmarrës dhe mund ta humbasin nëse dikush u bën keq. Mund ta mbajnë inatin për kohë të gjatë dhe të godasin në çastin e duhur. Tradhtia është diçka që akrepi urren më shumë.

2. Kokëfortë
Akrepët janë një nga shenjat më të vendosura. Sapo të vendosin për diçka, është tepër e vështirë t'ua ndryshosh mendjen. Në fakt janë në garë me veten e tyre. Nuk ka rëndësi se sa shumë janë kritikuar, këto individë me mendje të fortë do të arrijnë çfarë kanë në mendje. Kjo i bën të suksesshëm dhe mund të bëhen gjithashtu edhe obesesiv.

3. Kontrollues dhe kërkues
Akrepave u pëlqen të kenë kontrollin sepse kjo i bën të ndihen të sigurtë. Këto individë kontrollues dhe kërkues mund të jenë lider të mëdhenj. Sidoqotë shpesh janë shumë kokëfortë dhe shpesh manipulues.

4. Posesiv
Nuk është çudi që të gjenden shumë invidivë posesiv të kësaj shenje në horoskop. Në marrëdhënje mund të jenë shumë xhelozë, duke shfaqur shpesh sjellje dominuese. Posesiviteti i tyre mund ta shkatërrojë marrëdhënjen, duke e bërë jetën të vështirë në çift.

5. Xhelozë
Shpesh janë ekstremisht xhelozë. Mund të kthehen në të dashur posesiv sepse janë të prirur të bëhen shumë të fiksuar. Nga ana tjetër janë shumë besnikë në marrëdhënje.

6. Dyshues
Nuk është e thjeshtë të fitosh besimin e një akrepi. Nuk vjen kollaj dhe duhet kohë që të arrish atje. Personaliteti i tyre dyshues dhe fakti se nuk mund t'i besojnë lehtë askujt mund të krijojë keqkuptime mes miqsh të ngushtë. Janë të fshehtë dhe e kanë të vështirë t'u besojnë njerëzve. Nuk do të ndanin informacione për mendimet e tyre të brendshme.

7. Fshenin emocionet
Si një shenjë e ujit janë shumë të ndjeshëm dhe emocional. Thjesht duket se i fshehin shumë mirë. Shpesh së jashtmi duken të ftohtë por së brendshmi kanë shpirt shumë emocional. Fshehja e emocioneve është një mekanizëm mbrojtës për Akrepët.

8. Keqdashës
Janë miq të mirë dhe të dashur shembullorë dersia nuk tradhtohen. Besojnë në të dhënit aq sa kanë, kryesisht në marrëdhënjet kur bëhet fjalë për diçka të dëmshme. Është mirë të mos ngatërroheni me një Akrep, pasi mund të jenë hakmarrës nëse lëndohen.

Shih po ashtu: Trajtat Pozitive për çdo Shenjë të Horoskopit

9. Argumentues
Akrepët janë shumë intelektualë që shijojnë bisedat, gjithashtu kanë një tendencë që të mos bien dakord apo të argumentojnë me njerëzit. Mund të jenë të ashpër kur nervozohen por zakonisht e shijojnë një "dyluftim" të mirë.

10. Obsesiv ose të fiksuar
Trajta negative e personalitetit të Akrepit është se mund të bëhen obsesiv me çdo gjë shumë shpejt. Ndoshta mund të nisë si një pasion dhe kjo i çorienton duke i çuar drejt fanatizmit. Janë të pandalshëm, e duan fuqinë dhe kanë një dëshirë të madhe për të qenë të fuqishëm.

Kliko për më tej: DASHI DEMI - BINJAKËT - GAFORRJA - LUANI - VIRGJËRESHA - PESHORJA - AKREPI - SHIGJETARI - BRICJAPI - UJORI - PESHQIT
Previous Post Next Post