Të joshim sipas elementit shenjat e Horoskopit


 Çdo shenjë horoskopi i përket një elementi të caktuar, sipas kategorizimit që i kanë bërë astrologët. Kjo, për të shprehur më qartë, le të themi, vetitë dhe karakteristikat e shenjave. Ekzistojnë katër elemente të Horoskopit, që janë Zjarri, Ajri, Toka, Uji.

Në vijim po paraqesim pikat e dobta, në kontekstin e tërheqjes, të cilat mund t'i përdorni për të joshur shenjat e horoskopit.

Zjarri (Dashi, luani dhe Shigjetari): Jini aventurer, mbani biseda interesante, bisedoni me ta, mos diskutoni mbi gjërat e vogla, lërini hapësirë, jini të drejtpërdrejtë.

Ajri (Binjakët, Peshorja, Ujori): bëjeni veten të dukshëm, jini optimist, shkoni me rrjedhën, bëni kujdes kur flisni, mos iu ngjitni nga pas, leri ata të bëjnë lëvizjen e parë.

Uji (Gaforrja, Akrepi, Peshqit): U bëni komplimente të vogla, tregojani anën tuaj emocionale, jini pakërkues, i bëni për të qeshur, le të dinë që jeni të gatshëm për t'u angazhuar.

Toka (bishë, virgjër, bricjap): tregoni ambicie, flisni sinqerisht, mos u bëni shumë emocional në fillim, qeshni me sarkazmën e tyre, jini të besueshëm, vazhdoni me ngadalë.
Previous Post Next Post