Shitet dyqan pranë ish ATSH-së - pa agjensi, kontakto direkt pronarin!

Shitet dyqan pranë ish ATSH-së - pa agjensi, kontakto direkt pronarin
Shitet dyqan pranë ish ATSH-së
 Shitet dyqan pranë Ministrisë së Ambjentit (pranë ish-ATSH-së), ku kryqëzohet Rruga "Fadil Rada" me Bulevardin "Zhan D'Ark".

Shitet dyqan pranë ish ATSH-së - pa agjensi, kontakto direkt pronarin
 Shitet dyqan pranë ish ATSH-së
Dyqani është tërësisht i investuar dhe ka qenë gjithmonë aktiv në shitjen e dyshekëve, ndërsa prej më shumë se një viti funksionon si pastiçeri - furrë-buke; aktualisht i lënë me qera 60,000 lekë/muaj me një kontratë që skadon pas 6 vjetësh.

Çmimi: 160.000€
Sipërfaqja: 40m2
Përfshirë një banjë 
Kontakto direkt pronarin: +355 69 444 4862

Previous Post Next Post