Shqipëria në grup me Islandën, Rusinë dhe Izraelin në Ligën e Kombeve

Shqipëria në grup me Islandën, Rusinë dhe Izraelin në Ligën e Kombeve
 Gjatë hedhjes së shortit ku ku u përcaktuar edhe grupi i Shqipërisë për Ligën e Kombeve
 Shqipëria do të jetë në një grup me Islandën, Rusinë dhe Izraelin në Ligën e Kombeve.

Kuqezinjtë do të jenë pjesë e Grupit B2 në Ligën B të kësaj gare.

Kurse për Kosovën shorti ka përcaktuar si kundërshtarë Irlandën e Veriut, Greqinë dhe vendi i mbetur do të plotësohet nga Qipro ose Estonia.

Shorti ka vendosur në një grup dy finalistet e Euro 2020, Italinë dhe Anglinë bashkë me Gjermaninë. Në këtë grupi do të jetë dhe Hungaria.

Shorti për edicionin e tretë të këtij kompetenticioni u hodh në Nyon të Zvicrës. Në garë do të jenë 55 ekipe kombëtare.
Previous Post Next Post