Nenada String Art - trendi më i ri i artit bashkëkohorë

Nenada String Art - trendi më i ri i artit bashkëkohorë
Punim nga Nenada String Art me dru, pe dhe gozhda.
 String Art - është trendi më i ri i artit bashkëkohorë që po mahnit dita-ditës artdashësit e kryeqytetit, dhe jo vetëm. 

 
Ky lloj arti konstiston në krijimin e një lloj mozaiku të kompozuar me gozhda, dru dhe fije peri ose filispanje -  çdo gjë realizohet me dorë dhe me kujdes artistik nga Nenada Handmade Arts.

Mund të porosisni si dedikim një foto, objekt apo pikturë, dhe në pak ditë do ta shihni të transformuar në String Art.

Për më tepër telefononi - 0693766807.
Previous Post Next Post