Eksluzive: EDI RAMA - QYTETI PA KINEMA (Dokumentar 2021) FILM SHQIPTAR


 Një film i shkurtër dokumentar për tranzicionin shqiptar ndër vite. 
Edi Rama, rrugëtimi i tij nga Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Kryetar i Bashkisë Tiranë dhe nga viti 2013, Kryeministër i Shqipërisë. Dokumentari është i pasur me materjale arkivore dhe ofron një retrospektivë të rrugltimit të kryeministrit aktual Edi Rama, por edhe historisë së Shqipërisë.

Eksluzive: EDI RAMA - QYTETI PA KINEMA (Dokumentar 2021) FILM SHQIPTAR

Pa dyshim që ka qenë një rrugëtim i vështirë në Shqipërin post-komuniste, dhe siç duket sfidat për të nuk kanë fund. 
Previous Post Next Post