Video rrëqethëse, 15-vjeçari shpëton motrën 3-vjeçare nga përplasja fatale


  Ky është një çast rrëqethës kur një adoleshent i shpëton jetën motrës së tij 3-vjeçare, e cila po kalonte rrugën pa shqetësuar se po afrohej një makinë në të djathtë të saj.

15-vjeçari brazilian vrapoi drejt vogëlushes dhe e ngërtheu në kohë për të shmangur fatalitetin me automjetin që nuk frenon në kohë.

Video rrëqethëse, 15-vjeçari  shpëton motrën 3-vjeçare nga përplasja fatale

Pronari i dyqanit, kamerat e të cilit kapën momentin, tha: “Nuk e kuptove mirë në fillim atë që ndodhi, por, kur pashë videon më vonë, m’u prenë gjunjët. Ajo vajzë ka lindur sërish”.
Video rrëqethëse, 15-vjeçari shpëton motrën 3-vjeçare nga përplasja fatale Video rrëqethëse, 15-vjeçari  shpëton motrën 3-vjeçare nga përplasja fatale Reviewed by Oculus News on 12/19/2020 12:10:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.