Çfarë ndjehet vërtetë gjatë tërheqjes seksuale...

Çfarë ndjehet vërtetë gjatë tërheqjes seksuale...

1. Për mua është një dëshirë të jem sa më afër dikujt sa më njerëzisht të jetë e mundur.

2. Ju shihni dikë dhe truri juaj e dëshiron atë. Ashtu si kur shihni ushqim të mirl dhe dëshironi ta shijoni, por ndryshe, që vjen nga organet tuaja në vend të stomakut. Ju mund ta imagjinoni veten duke bërë gjëra...fantazi. Ju dëshironi ta prekni, vendosni trupin tuaj në të, ose në të kundërt..., dëshironi të ndjeni ngrohtësinë, prekjen, ndjesinë e saj, dëshironi ta nuhatni, ta ndjeni, të jeni brenda saj, ajo brenda teje.

3. Është disi si një ndezje në trurin tim që shkon përtej. Fillon si një shkëndijë e vogël. Ndonjëherë shkëndija vdes, herë shkëndija dridhet për pak dhe digjet për një kohë të shkurtër, dhe nganjëherë çon në një zjarr të ndezur. Rrjedhja e gjakut rritet në përgjithësi (jo vetëm zona e organeve gjenitale). Fytyra ime nxehet. Krahët dhe pëllëmbët e mia bëhen shumë të ndjeshme sikur unë dua t'i përqafoj dhe më shumë. Papritmas dua të jem fizikisht afër personit që e ka nxitur. Ndihem si kafshë.

4. Tërheqja sinqerisht seksuale ndaj dikujt për të cilin keni ndjenja të vërteta (jo vetëm që keni përgjithësisht një tërheqje seksuale ndaj tij, por kur me të vërtetë po e ndjeni atë dhe dëshironi dikë seksualisht në atë moment ose në shumë momente) është si të doni jesh gjithçka në fytyrën e atij personi.  

Ndihet si një forcë primare, si një tërheqje fizike magnetike në sytë, mendimet dhe duart tuaja drejt atij personi. Më i fortë dhe i ndryshëm, por jo krejt i ndryshëm nga fakti kur thjesht keni dëshirë të kapni vetëm dhe të SHKURTONI një foshnjë të vogël, ose si një qen që nuk e ka parë pronarin e tij prej javësh dhe është tamam sikur unë do të lëpij dhe shkel me këmbë dhe ju kërceni dhe tundni të gjithë ju dhe thjesht SHPETRTHENI të GJITHA JU megjithatë është fizikisht e mundur.

5. Një detyrim për t'i prekur ata dhe për t'u prekur prej tyre kudo në çdo mënyrë, ndonjëherë edhe përkohësisht duke tejkaluar faktorët normal...

6. Ngrohtësi intensive me dridhje dhe flutura. Kjo ndjenjë e pritjes, dëshira që basi të bjerë, ngasja të jetë më afër sikur të jetë duke ngrirë dhe ato janë një batanije e trashë...

7. Është si një kruarje por kënaqësia nga kjo kruajtje është 20 herë më e  madhe nës edo matej.

8. Mendimi i parë që hyri në kokën time kur pashë fotot e partnerit tim ishte: "Uau ... imagjinoni të puthni atë buzë". Ky nuk ishte lloji i reagimit që unë zakonisht kam dhe e shqetësova veten se isha keq apo diçka. Por ishte vetëm një reagim i menjëhershëm.

9. Është një kërkesë e tërë trupit, jo vetëm pjesë. Gjithkush është ndryshe.

10. Padyshim që është ndryshe për të gjithë. Unë isha jashtëzakonisht i mbrojtur si fëmijë dhe nuk dija asgjë për seksin, dëshirat, trupin tim, etj. Kur isha në shkollën e mesme mbaj mend që lexoja një libër dhe kisha një ndjesi djegieje të çuditshme, të fortë në vaginë dhe unë nuk e kisha idenë se çfarë ishte. Duke parë prapa e di që isha ndezur. Tani kur ndizem përjetoj tërheqje seksuale, unë ende e kam atë ndjenjë, por kam gjithashtu flutura, ndjesi shpimi gjilpërash në të gjithë trupin tim, veçanërisht në stomak. Gjithashtu gjithçka që po më bën të ndiej tërheqjen seksuale tenton të më bëjë gjithashtu të ndihem më e lumtur.

11. Për mua ndihet si habi, frikë nga bukuria dhe personi tjetër nga një dëshirë e fortë për të folur me ta, për t'i prekur ata, për të krijuar intimitet me ta dhe për të krijuar një marrëdhënie. Kjo do të shoqërohet me fantazi të këndshme, të etura për atë që mund të bëni me to, seksuale ose ndryshe.

12. A keni parë ndonjëherë diçka shumë të butë ose me gëzof dhe të keni menduar se si do të ndihej nëse e prekni atë?

Ose aroma juaj e preferuar që ju bën të dëshironi të merrni frymë më thellë. Ose shikoni vaktin tuaj të preferuar dhe tashmë mendoni se çfarë shije ka dhe se e dëshironi.

Diçka e tillë. Dua të jem më afër personit tjetër. Prekini, merrni frymë brenda. Por kjo dëshirë nuk kënaqet me kaq, por rritet më shumë kur e bëni.

13. Truri juaj shkon "nxehtë dhe më nxehtë" dhe pastaj nuk mund të mos mendoni për të.

14. Një dëshirë për të dëshiruar për të parë atë person të zhveshur. Të menduarit për trupin e një personi shumë kohë pasi i keni parë. Duke menduar se çfarë do të donit të bënit me ta.

15. Ndihesh sikur ke një qëllim në jetë, ta bësh me atë person. Ju nuk mund të ndaloni së menduari për t’u përkulur ndaj atij personi dhe për të shkuar në qytet. I shihni në punë dhe imagjinoni të futeni në një dollap dhe ta bëni pa pushim... Thjesht dëshironi t’i prekni, t’i hani dhe të luani me ta.

16. Unë jam shumë seksualisht e tërhequr nga partneri im. Unë thjesht dua të jem pranë tij dhe mbi të, mundësisht zhveshur, gjatë gjithë kohës.

17. Mendoj se është ndryshe për të gjithë. Për disa, është një kuriozitet i lindur për të eksploruar trupin e personit tjetër, ose thjesht për ta parë atë.

Në mënyrë tipike ajo sjell një përgjigje fiziologjike si lagështia në vagjinën e një gruaje, ose ngritja. Megjithatë, mund të shfaqet në mënyra të tjera, fluturat, ose pëllëmbët e djersitura.

18. Për mua, është kur shihni dikë dhe thjesht dëshironi të shihni më shumë lëkurën e tij të zhveshur. Pastaj ndërsa shihni më shumë prej saj, thjesht dëshironi ta prekni. Dhe sapo të prekni, thjesht dëshironi të afroheni gjithnjë e më shumë derisa të jeni i njëjti trup.

Ndonjëherë nevoja aktivizohet vetëm nga pamja e një personi tërheqës. Herë të tjera është diçka që ata bëjnë ose mënyra se si nuhasin. Sapo tërheqja të shkaktohet, nuk ka më asnjë logjikë për të, thjesht dëshirë.

19. Imagjinoni diçka të mahnitshme që ju do të bënit pothuajse gjithçka për ta fituar, dhe sa herë që e shihni dopaminën vërshon në të gjithë qenien tuaj. Një dëshirë e thjeshtë dhe shtazarake që dëmton funksionin tuaj njohës derisa të çliroheni, ose gradualisht pushoni së menduari për të.
Previous Post Next Post