Si bëhet më i rehatshëm seksi kur diferencat trupore janë të mëdha

Si bëhet më i rehatshëm seksi kur ndryshimet trupore janë të mëdha

 Disa çifte mund të mos e kuptojnë se çfarë duhet të bëjnë kur planifikojnë seks. Ata mund të shtangen prej ndryshimeve fizike duke e bërë seksin një sfidë shtesë për ta përfunduar. Për shembull, një grua shumë e shkurtër dhe një burrë shumë i gjatë mund të ndjehen të pakëndshëm kur bëjnë seks për shkak të ndryshimit në gjatësi midis të dyve.

Por çdo çift me ndryshime thelbësore trupore ose shqetësime të tjera që mund t’i ndalojë ata të investohen plotësisht në seks nuk duhet të shqetësohet. Ka shumë gjëra që një çift mund të bëjë për ta bërë seksin më të rehatshëm dhe të kënaqshëm.

Ju mund t'i përdorni këto ide nëse jeni në një marrëdhënie me dikë që është fizikisht i ndryshëm. Pavarësisht nëse jeni personi më masiv ose ai tjetri në marrëdhënie, do të gjeni shumë gjëra për ta bërë seksin më të kënaqshëm.

Jepni kohë të mjaftueshme

Vendosni një kohë mjaft të mirë për seks në fillim. Mos supozoni se duhet të nxitoni drejt seksit. Seksi është më i miri kur të dy njerëzit janë rehat dhe të gatshëm për të vrapuar.

Ju mund të flisni për çfarëdo aktivitetesh seksuale që dëshironi të bëni me dikë nëse dëshironi. Jini të hapur dhe të gatshëm të kaloni kohë shtesë duke diskutuar planet tuaja.

Filloni ngadalë dhe filloni me kufijtë  

Mos nxitoni për në diçka më emocionuese kur bëni seks. Filloni në zonën tuaj të rehatisë dhe vazhdoni nga atje. Relaksoni nervat dhe mendoni mendime pozitive se çfarë doni të bëni kur bëni seks. Ju dhe partneri juaj do të ndiheni të gatshëm për gjithçka që do të ndodhë më pas kur i planifikoni gjërat mirë.

Jini të gatshëm për të eksperimentuar

Pak eksperimente nuk bëjnë kurrë keq kur bën seks. Ju dhe partneri mund të provoni çfarëdo pozicioni dhe veprimi ju intereson më shumë, me kusht që të jenë brenda çfarëdo kufijsh që dëshironi të përfshini.

Personi më i vogël mund të jetë poshtë, për shembull. Seksi mund të ndodhë kur qëndroni në këmbë ose ulur. Ndonjëherë një lodër seksi mund të shkojë shumë larg për të krijuar momentin.

Krijoni një ambient të rehatshëm

Ambienti për seks duhet të jetë i thjeshtë për t’u kënaqur nga të dy. Dhoma e gjumit duhet të ndihet komode dhe relaksuese pa shtuar më shumë presion ose stres sesa është e nevojshme.

Mbani një ndjenjë të shëndetshme humori

Gjëja më e mirë për të bërë për njerëzit me dy lloje unike të trupit kur bëjnë seks është të kenë një sens humori. Është e mundur që diçka e pazakontë të ndodhë gjatë seksit. Një person më i gjatë mund të përplasë kokën me diçka, ose do të jetë e vështirë për dikë më të vogël të mbështillet rreth trupit të një personi më masiv.

Nuk ka asnjë arsye që njerëzit të vihen në siklet nga ajo që ndodh gjatë procesit. Njerëzit duhet të ndjehen të lirë të qeshin për situatat e tyre, si pordhët para partnerit të tyre. Ndoshta nuk ju pëlqen diçka kur ndodh, por më vonë mund të qeshni me të. Gëzimi i momentit pa u stresuar aq shumë mund të bëjë ndryshimin.

Shmangni seksin në dush

Pika e fundit është kryesisht jashtë sigurisë. Megjithëse seksi i dushit mund të duket tërheqës, ju nuk doni të rrëshqisni e të përplasni kokën në pllaka ose sipërfaqe të tjera me ujë. Toka e thatë është më e mira për përvojat tuaja seksuale.
Previous Post Next Post