Gënjeshtërat e Padëmshme që Mund të Thuhen në Takimin e Parë

Gënjeshtërat e Padëmshme që Mund të Thuhen në Takimin e Parë
Brad Pitt adhe Angelina Jolie tek filmi Z. Smith (arkiv)
 Ekspertët e marrëdhënjeve këshillojnë se nuk do përbënte ndonjë problem serioz nëse mund të themi disa gënjeshtra në takimin e parë.

1. "Ju ishit personi i parë që vura re në festë".
Kjo ndoshta nuk është e vërtetë, por është në rregull. Pse? Sepse ndihet mirë për personin tjetër. Dhe ndihet mirë që të kënaqesh me të tjerët.

Ne e dimë që nuk do të ishte gati aq romantike të thuash, "Unë e vura re shoqen tënde fillimisht dhe ajo ishte me të vërtetë e mirë, por pastaj ti fillove të flasësh me mua dhe e kuptova që ishe bukuroshe, gjithashtu".

2. "Familja ime është mirë, puna ime është në rregull dhe jeta është mjaft e mirë".

Ndoshta nëna juaj ju nervozon, kolegët tuaj nuk janë të sofistikuar dhe ju zgjoheni të paktën një herë në javë me humor skëterrë. Por, një takim i parë nuk është koha për ta nxjerrë në pah këtë.

Askush nuk e pëlqen një ankues dhe nëse jeni i gatshëm të ankoheni shumë me dikë që mezi e njihni në një takim të parë, imagjinoni se çfarë mesazhi po dërgoni në lidhje me atë që ai apo ajo pret në takimin e dytë.

3. "Fundi i botës do të shënohet nga beteja të dhunshme midis robotëve dhe zombëve, dhe robotët do të fitojnë".

Është në rregull të tregosh histori qesharake. Në fakt, ekspertët e marrëdhënjeve e inkurajojnë diçka të tillë. 

Mund të thuash diçka si: Unë mund të them nga sytë e tu se je në krah të zombëve.

4. "Ishte kënaqësi që u takuam".
Disa takime fillestare janë të çuditshme, por kjo nuk do të thotë që ju duhet të jeni mizor. Në fund të mbrëmjes, falënderoni personin për kohën e bukur (edhe nëse ishte nata më e mërzitshme e jetës suaj).
Previous Post Next Post