Video e një buri-'Fantazëm' që ecën në rrugë me trafik pa u prekur?!


 Një video i habitshme, që mund të konsiderohet edhe e frikshme, është publikuar sot në Twitter nga gazeta prestigjioze angleze The Sun.

Në këtë video shihet pak zbehtë një njeri teksa kalon rrugën pa u shqetësuar nga makinat, të cilat kalojnë mbi të por nuk e aspak.

Video e një buri-'Fantazëm' që ecën në rrugë me trafik pa u prekur?!

Video është publikuar ditën e sotme dhe mendohet se është xhiruar në një rrugë dytësore në veri të Londrës.

"Figurë-fantazëm që ecën në një rrugë me trafik." Shkruan The Sun.

Ndërkohë që nuk jepen detaje të tjera rreth videos.
Video e një buri-'Fantazëm' që ecën në rrugë me trafik pa u prekur?! Video e një buri-'Fantazëm' që ecën në rrugë me trafik pa u prekur?! Reviewed by Oculus News on 4/12/2020 10:07:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.