Pasojë e Izolimit? Video e gruas që vrapon Lakuriq në rrugë e hutuar


 Pasojat nga izolimi për shkak të koronavirusit janë ndjerë në mënyra të ndryshme në shtete të ndryshme të botës, ku janë ndjerë efektet e rëndesës psikologjike tek njerëzit.

Pasojë e Izolimit? Video e gruas që vrapon Lakuriq në rrugë e hutuar

Por një video e dërguar në adresë të Oculus News, të lë pa fjalë, ku një grua e bëshme rreth të 50-ave vrapon krejtësisht lakuriq dhe e çoroditur në një rrugë peroferike të Napolit. Siç shihet nga video, guraja vrapon e harlisur ndërsa nga prapa e ndjek një djalë duke tentuar ta ndihmijë të mbulojë trupin, por ajo nuk pranon dhe e hedh tutje mbulesën.

Për më tepër shiheni vetë videon.
Previous Post Next Post