Video që tregon në Perfeksion si mund të Infektohemi me Virusin Vdekjeprurës COVID-19

Video që tregon në Perfeksion si mund të Infektohemi me Virusin Vdekjeprurës COVID-19
 Një video e postuar nga Evan KIrstel në Twitter që në fakt është bërë virale brenda disa minutave, tregon thuajse në perfeksion mënyrën se si përhapet virusi i frikshëm coronavirusi, që njihet edhe si COVID-19.

Në këtë video sugjerohet se si duhet mbajtur higjiena personale, me qëllim që të shmanget kontakti me virusin fatal që ka shqetësuar të gjithë globin. Videoja është realizuar nga ministria e Shëndetësisë së Arabisë Saudite, dhe ka për qëllim të rrisë vetëdijen e qytetarëve që të kenë më shumë kujdes pavarësisht se ku dhe si lëvizin

Për më tepër mund ta shihni videon e publikuar më poshtë, që tregon në detaje procesin e përhapjes së coronavirusit.


Video që tregon në Perfeksion si mund të Infektohemi me Virusin Vdekjeprurës COVID-19 Video që tregon në Perfeksion si mund të Infektohemi me Virusin Vdekjeprurës COVID-19 Reviewed by Oculus News on 3/10/2020 11:12:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.