'Shfaqet UFO në qiell?' në video ndërsa filmonte avionin që po spërkaste kimikate mbi njerëzit, sipas blogerit amerikan

 
 Një teoricient konspiracioni i cili ishte duke filmuar gjurmët e tymit të një avioni arriti gjithashtu të kap një objekt të çuditshëm në qiell.

Marc Abell, i cili në YouTube njihet me emrin Color Colorado Bigfoot ’, në dukje është një besimtar i madh në teorinë e kritikuar gjerësisht se shtëllungat e tymit të disa aeroplanëve, në të vërtetë janë kimikate që spërkaten mbi njerëzit për qëllime të ndryshme përfitimi.

Kjo ide u bë veçanërisht e përhapur në vitet 1990, kur Forcat Ajrore të SH.B.A.-së nisën të mbrohen kundër akuzave për "spërkatjen e popullatës amerikane me substanca misterioze".

Pavarësisht nëse besoni apo jo në këtë ide, megjithatë, nuk ka asnjë mohim që pamjet që Abell kapi gjatë kësaj seance të veçantë janë mjaft të pazakonta - jo për shkak të 'kimikateve', por për shkak të objektit të çuditshëm të bardhë, i cili shfaqet papritmas pasi aeroplani kalon.

"Ka një aeroplan tjetër atje ose diçka, çfarë është ajo?" thotë Abell në video.

Ndërsa video vazhdon, objekti mund të shihet duke lëvizur lart në gjurmën e avullit dhe pastaj largohet.

Deri në fund të pamjeve, Abell nuk duket më i sigurt se aeroplani po spërkat kimikate më.

Videon mund ta shikoni më poshtë (UFO shfaqet së pari rreth minutazhit 1: 40).

Previous Post Next Post