Macja Shpëton Fëmijën në çastin e fundit nga rënia nga Shkallët Kjo video e mrekullueshme nga Kolumbia tregon momentin kur një mace kërcen në veprim për të shpëtuar një fëmijë nga të rrëzuarrit nga shkallët.

Duket se qentë nuk janë të vetmit kafshë shtëpiake të afta të na na ndihmojnë dhe të na japin një dorë.

Pamjet, të cilat dolën së fundmi në dritë pasi u postuan në një grup në Facebook kushtuar videove të maceve, tregojnë një mace të vëmendshëm që nxiton të ndalojë një fëmijë të vogël nga të rënit nga shkallët.

Macja Shpëton Fëmijën në çastin e fundit nga rënia nga Shkallët

Videoja fillon me të riun që zvarritet në dysheme drejt një derë të hapur në krye të shkallëve. Me sa duket e vetëdijshëm se çfarë do të ndodhë, macja mund të shihet duke kërcyer lart dhe duke vrapuar me shpejtësi nëpër dhomë përpara se ta rrëmbejë fizikisht foshnjën dhe ta largojë nga rreziku.

Një fotografi e shkallëve, e cila është shumë e pjerrët, u postua më vonë për të vërtetuar videon.

Kështu që macja e parashikonte vërtetë që fëmija do binte dhe vrapojë për ta.

Ndoshta macet janë shumë më mbrojtëse ndaj njerëzve sesa njerëzit mund të besojnë. 
Previous Post Next Post