Neveritëse: Shitet Pije e prodhuar nga Bajga e Elefantit

Neveritëse: Shitet Pije e prodhuar nga Bajga e Elefantit
 Klientë duke provuar xhinin Indlovu
 Një lloj xhini (pije alkolike) në Afrikën e Jugut e njohur si "Indlovu", prodhohet duke kombinuar përbërës të rregullt me ​​jashtëqitjet e elefantëve.

Disa njerëz pohojnë se mund të provojnë gjithçka përveç kësaj pijeje.

E njohur si Indlovu (që do të thotë 'elefant' në Zulu), xhini i ri është prodhimi i Les dhe Paula Ansley i cili erdhi në ide pasi ata mësuan se elefantët tretin vetëm një të tretën e frutave që hanë.

Neveritëse: Shitet Pije e prodhuar nga Bajga e Elefantit
 Një shishe e xhinit Indlovu
"Si pasojë, në jashtëqitjet e elefantëve, ju merrni larminë më të mahnitshme të këtyre botanikëve", tha Les. "Kështu sugjerojë gruaja ime." Pse nuk i lemë elefantët të bëjnë punën e vështirë - duke mbledhur gjithë këto botanikë dhe ne prej tyre do të bëjmë xhin? ""
Pija që rezulton duke përdor bajgën e elefantit që çifti e mbledh vetë me duar, raportohet se ka një aromë "të bukur, me pyje, gati pikante, tokësore".

Neveritëse: Shitet Pije e prodhuar nga Bajga e Elefantit
Les dhe Paula Ansley duke mbledhur bajga elefanti
Rreth pesë thasë të mbushur me bajga elefanti mund të prodhojnë deri në 4,000 shishe që kushtojnë 32 dollarë secila.

"Reagimi fillestar i shumicës së njerëzve është, Çfarë? Në asnjë mënyrë", tha Les.

"Por shumica e njerëzve kanë shumë dëshirë ta shijojnë atë."

Në mënyrë të pabesueshme, xhini është provuar nga shumë turistët që shpesh blejnë një shishe për të marrë në shtëpi dhe për t'a ndarë me miqtë dhe familjen e tyre. Produkti gjithashtu shitet mjaft mirë në dyqane pa taksa, si dhe në internet.

Por shanset që ky xhin të dalë në raftet e supermarketeve në të gjithë botën duket se janë të pakta.
Previous Post Next Post