Humor - Shihni si kërcejnë shtyllat e tencionit nga qejfi i shirave të shumtë që kanë rënë ditët e fundit


via GIPHY

Për shkak të reshjeve të shumta që kanë rënë këto ditë, shtyllat e tencionit  të lartë që ndodhen pranë hidrocentraleve më të mëdhenj në Shqipëri kanë filluar të kërcejnë e të lodrojnë, e madje disa të tjera energjinë e tepërt e kanë konvertuar në para dhe ia kanë dërguar qeverisë me postë.
Previous Post Next Post