Gruaja shtatzënë Malajziane gjen NUSE të dytë për BURRIN e saj që të kujdeset për to

Nga e majta: Nusja e re,  amuel Dzul dhe Khuzatul Atiqah
 Disa thonë se më në fund kemi arritur barazinë gjinore, por kjo histori dëshmon se feminizmit ka ende një rrugë të gjatë përpara. Poligamia për burrat është një koncept që ekziston ende në disa shoqëri dhe, për fat të keq, jo në shoqëri shumë feministe.

Khuzatul Atiqah jeton në Shah Alam, kryeqyteti i Selangor, Malajzi. Kur mbeti shtatzënë me fëmijën e saj të pestë, Khuzatyl filloi të ndjehej keq. Dukej që ajo po kalonte një shtatëzani vërtet të vështirë këtë herë, duke luftuar të lëvizte nëpër shtëpi, gjë që e bëri që ajo të përdorë karrige me rrota. Dhe në vend që të kujdesej për veten, gruaja dhe nëna e devotshme po shqetësoheshin që burri i saj, Samuel Dzul, nuk do t'ja dilte me punë dhe katër fëmijë.


Gruaja shtatzënë Malajziane gjeti një grua të dytë për burrin e saj, dhe kjo është gjëja më e çuditshme që mund keni dëgjuar sot.

Në raste të tilla, çiftet zakonisht gjejnë dikë që t'i ndihmojë ata të kujdesen për fëmijët dhe familjen - dikush që të punësojë ose edhe një anëtar të familjes, nëse ata kanë fat. Por ajo që bëri Khuzatul ishte vërtet e papritur: ajo gjeti një grua të dytë për burrin e saj.

Po, e keni të drejtë. Ndërsa njerëzit flasin shumë mendojnë se burri mund ta tradhtojë, por Khuzatul vendosi të bëjë një marrëveshje në mënyrë që burri i saj dhe fëmijët të kenë kujdesje.
Previous Post Next Post