Horoskopi Kinez 2020: VIti i Miut Metalik, çfarë ka rezervuar për ju

 
Viti 2020 në Horoskopin Kinez është viti i Miut Metalik.

Miu është shenja kineze e zodiakut që njihet si kureshtare, mendjemprehtë dhe të shkathët. Miu është gjithashtu i pari në rrotullimin e 12 shenjave të zodiakut, që do të thotë se një vit i Miut është një vit i rinovimit. Pra, kur të vijë një vit i Miut, kjo zakonisht jep përvoja të reja me rezultate të favorshme për të gjitha shenjat. Aspekti i elementit Metal tregon gjithashtu sukses, pasi ky është elementi i prodhimit. Metali është i fortë dhe i vendosur. Me të gjitha këto veti të kombinuara, TheChineseZodiac.org sugjeron që viti 2020, viti i Miut Metalik, duket të jetë një vit i mbushur me rritje dhe arritje.Miu

Vitet e lindjes së Miut: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Vitin tjetër i Miut: 2032


Sipas TravelChinaGuide.com, zodiaku kinez është ironik i pamëshirshëm në faktin se shenjat e vitit në çdo shenjë janë të prirura të jenë me më pak fat. Meqenëse viti 2020 është viti i Miut, njerëzit nën këtë shenjë mund të ndjehen sikur kanë një re të errët që po tundet mbi kokat e tyre. Sidoqoftë, është e rëndësishme të theksohet se kjo është kryesisht çështje perspektive. Viti i Miut Metalik është i mbushur me mundësi për sukses për të gjithë, kështu që mos lejoni që ankthi ose negativiteti ta prishë atë që mund të arrini gjithsesi.

Kau

Vitet e lindjes së Kaut: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Viti tjetër i Kaut: 2021

Ata që lindin nën shenjën e Kaut janë të besueshëm dhe të fortë, por nganjëherë qëndrueshmëria e tyre i bën ata pak kokëfortë. Kjo mund të paraqesë një problem gjatë një viti që drejtohet nga elementi Metal pasi Metali është gjithashtu i ashpër dhe i palëkundur. Suksesi dhe fati janë ende gati dhe duke pritur për Kaun në vitin 2020, por njerëzit e kësaj shenje të zodiakut kinez do të duhet të jenë më fleksibël për të arritur gjëra të mëdha këtë vit.

Tigri

Vitet e lindjes së Tigrit: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Viti tjetër i Tigrit: 2022

E përshkruar nga Horoscope.com si shenjë fuqishme, aventureske dhe pasionante, Tigri duhet të gëzojë fat të madh në vitin 2020. Këtë vit ka të bëjë me gatishmërinë për të ndërmarrë kapërcimin në territore të reja, të pashpjeguara, dhe Tigri është gati të kërcej. Do të jetë një vit i mbarë për këtë shenjë, për aq kohë sa ata nuk do të përfshihen në shumë skenarë me rrezik të lartë dhe do të veprojnë me mend në kokë.

Lepuri

Vitet e lindjes së Lepurit: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Viti tjetër i Lepurit: 2023

Lepuri është një shenjë e zodiakut e rafinuar, e ndjeshme dhe më tepër e rezervuar. Në një vit që çmon aftësinë për të futur veten në botë dhe për t'u përfshirë në përvoja të reja, Lepuri mund të përfundojë duke u ndjerë pak i pakëndshëm. Nevoja e Lepurit për paqe dhe qetësi mund t'i pengojë ata të dalin jashtë dhe të përfitojnë plotësisht nga ky vit i mbarë.

Dragoi

Vitet e lindjes së Dragoit: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Viti tjetër i Dragoit: 2024

Dragonjtë janë të ndezur, të egër dhe karizmatikë. Ata duan qëë në çdo mundësi të shkëlqejnë, dhe viti i Miut Metalik u jep atyre mundësi të bollshme. Dragoit do të jenë lartë këtë vit, por këtu qëndron edhe rreziku i mundshëm. Dragons mund të bien lehtë, prandaj sigurohuni që të mbani një nivel relativisht të lartë të vetëdijes para se gjërat të dalin jashtë kontrollit.

Gjarpri

Vitet e lindjes së gjarprit: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Viti tjetër i Gjarprit: 2025

Gjarpri është një karakter kompleks: bujar, por dinak, i kujdesshëm por i mprehtë. Fokusi i vitit 2020 për Gjarprin do të jetë në marrëdhëniet, si ato profesionale ashtu edhe ato personale. Se si i kultivoni këto marrëdhënie do të përcaktojë se sa larg jeni në zbulimin e vetvetes tuaj të vërtetë dhe atë që përfundimisht dëshironi të bëni në jetë. 

Kali

Vitet e lindjes së kalit: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Viti tjetër i Kalit: 2026

Kuaj do të ketë problemin e kundërt që Lepuri do të ketë në vitin 2020. Kur Lepuri natyrisht do të jetë i kujdesshëm në lidhje me perspektivat e reja që shfaqen në vitin e Miut Metalik, Kali ndoshta do të jetë shumë i etur. Ky vit ka implikime pozitive për të gjithë, por Kali do të duhet të sforcojë e të kalojë disa emocione të tepërta në mënyrë që të korr këto përfitime. Sidoqoftë, Kali gjithashtu ka një ndjenjë të admirueshme të pavarësisë, e cila do të jetë e dobishme kur të përpiqeni të ndërmerrni përgjegjësi të reja. 

Dhija

Vitet e lindjes së Dhisë: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Vitin tjetër të Dhisë: 2027

Sipas ChinaHighlights.com, Dhia (ose Delja) është e butë, pasive dhe e orientuar nga familja. Me durimin e tyre të qëndrueshëm, ata që lindin nën këtë shenjë të zodiakut kinez do të jenë në gjendje të lundrojnë deri në vitin 2020 me probleme minimale. Mos lejoni që dashuria juaj për paqen dhe stabilitetin të qëndrojë në rrugën e ndryshimit dhe mundësive të arta.

Majmuni

Vitet e lindjes së majmunit: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Viti tjetër i majmunit: 2028

Majmuni është argëtues dhe dalës, por viti i Miut 'metalik' do kërkojë më shumë durim dhe rregullësi për të arritur sukses. Njerëzit me këtë shenjë të zodiakut kinez do të kenë vështirësi në vitin 2020 nëse nuk gjejnë një mënyrë për t'u përqendruar. Por Majmuni nuk është budalla. Pasi të jenë në rrugën e duhur, do kenë mençurinë dhe shkathtësinë për të ndjekur dhe për të bërë që gjëra të mira të ndodhin.

Gjeli

Vitet e lindjes së gjelit: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Viti tjetër i Gjelave: 2029


Gjeli është një version më i bazuar dhe i drejtpërdrejtë i Dragoit. Kjo shenjë e zodiakut kinez është krenare dhe i pëlqen ta tregojë, por të qenit shumë të përqendruar në vetvete nuk do t'i çojë ata askund këtë vit. Suksesi në vitin 2020 për këtë shenjë do të gjejë spirancën në marrëdhëniet e tij. Zmadhoni dhe përqendrohuni në pamje më të madhe, si dhe tek nevojat e të tjerëve, dhe do ta gjeni veten të pasuruar.

Qeni

Vitet e lindjes së Qenit: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Viti tjetër i Qenit: 2030

Qeni është një tjetër shenjë e zodiakut kinez që do të ketë një vit mjaft të lehtë. Në kohën e fillimeve të reja, gjithçka që duhet të bëni është të ndiqni natyrën tuaj të mirë. Nëse dëshironi diçka, shkoni e merreni dhe bëjeni në mënyrë të ndershme, shoqërore dhe besnike gjatë rrugës. Ju jeni një person i parimeve dhe nuk keni pse të sakrifikoni ato parime për të arritur atje ku dëshironi të jeni.

Derri

Vitet e lindjes së Derrit: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Viti tjetër i Derrit: 2031

Urime! Viti i Derrit të Tokës, 2019, ka mbaruar! Kjo do të thotë që problemet e djeshme nuk duhet të ndikojnë në shenjën e Derrit ndërsa ecën përpara. Si të gjitha shenjat gjatë këtij viti të Miut metalik, njerëzit në këtë shenjë të zodiakut kinez do të gjejnë gëzim dhe fat të mirë si rezultat i karakteristikave të tyre më të mira: inteligjencës, mirësisë dhe ndershmërisë. Sidoqoftë, Derri duhet të kujtojë gjithmonë se jo të gjithë do t'i përgjigjen mirësisë dhe punës së palodhur. Sigurohuni që të mbani mendjet tuaja vetëm për ju që të mos e merrni si të mirëqenë.
Previous Post Next Post