5 deputetët më pak të Bukur të Kuvendit aktual të Shqipërisë

5 deputetët më pak të Bukur të Kuvendit aktual të Shqipërisë
 Logjikisht, por edhe sepse ashtu e kërkon politika, deputetët duhet të jenë sa më të pashëm, në mënyrë që veç shpresës së marrjes të sa më shumë votave përmes artikulacionit, intelektualitetit, parave apo statusit ose integriteti shoqërorë, të shpresohet që të merren vota edhe përmes aparencës fizike. 

Dhe është e ditur botërisht tashmë, pavarësisht se disa (ka shumë të ngjarë të jenë njerëzit e shëmtuar) nuk duan ta pranojnë, që bukuria josh, që e bukura tërheq duke siguruar vota të shumta. Madje mendohet se e bukura e ka çuar njerëzimin në këtë pikë ku është sot.

Çdo pushtim i çdo kombi apo popullate gjatë gjithë historisë së njerëzimit është shoqëruar me dhunime, përdhunime apo martesa të kushtëzuara apo me detyrim të vajzave dhe grave më të bukura, të cilat më pas kanë lindur pasardhësit që përbëjnë një pjesë të rëndësishme të njerëzimit të sotëm. Sulltanët zgjidhnin vajzat më të bukura nga çdo cep i botës për haremin e tyre, të cilat më pas në njëfarë mënyre ndikonin fatet e perandorisë dhe rrjedhimisht fatet e kombeve të tjerë. Nazistët kursenin femrat dhe meshkujt e bukur kur pushtonin popujt e tjerë, duke i bërë pjesë të rinisë naziste. Modelet e bukura të kohëve të sotme në të gjithë botën, diktojnë mënyra të të jetuari. Shembuj se si bota sotme është rezultat i pushtimit nga e bukura ka plot, por le të shohim në vijim se çfarë bëhet në Shqipërinë tonë në kontekstin e qeverisjes. 

Në këtë kontekst mund të themi që jo gjithmonë mund të sigurohen njerëz të bukur për t'u laçuar si deputetë apo deputete, pasi ekzistojnë mijëra arsye që kjo të mos ndodhë.

Kështu që Oculus News ka përzgjedhur disa deputetë të kuvendit të Shqipërisë që janë më pak të bukur se të tjerët, duke u bazuar në shkencën e bukurisë, ku përfshihet simetria dhe format trupore, gjatësia, mosha, etj:

Ermonela Felaj

Ermonela felaj në komisionin e sigurisë
Ermonela Felaj
Vullnet Sinaj

vullnet sinaj në poster elektoral
Vullnet Sinaj

 Luan Duzha

luan dizha në poster elektoral
Luan Duzha
Anastas Angjeli

anastas angjeli duke shkuar në parlament
Anastas Angjeli
Besnik Troplini
besnik troplini në poster elektoral
Besnik Troplini
Previous Post Next Post