SHBA: Një 11-vjeçar ngau makinën për 360 kilometra për të jetuar me një të huaj që e njohu në Snapchat

SHBA: Një 11-vjeçar ngau makinën për 360 kilometra për të jetuar me një të huaj që e njohu në Snapchat
 Një djalë 11-vjeçar udhëtojë me makinë për 350 kilometra nëpër Karolinën e Jugut për të takuar një të huaj që e njohu vetëm përmes "Snapchat", tha Departamenti i Policisë Charleston, siç raporton CNN.

Pas tre orësh ngarje të makinës, djali i mitur pa një oficer policie,shkoi pranë automjetit të tij dhe tha se kishte humbur, sipas policisë.

Fëmija u largua nga qyteti veriperëndimor i Simpsonville në Charleston.
Ai i tha oficerit të hënën në mëngjes herët, se kishte marrë makinën e vëllait të tij për të shkuar në Charleston, ku ai dëshironte të jetonte me "një mashkull të panjohur, me të cilin ishte takuar në Snapchat", tha policia.

Por kur ai humbi sinjalin GPS në tabletin e babait të tij, nuk mund të rigjente adresën e burrit, tha policia, pasi mesazhet e Snapchat zhduken ose fshihen pasi të lexohen.

Fëmija ishte në gjendje t'i jepte oficerit emrin, emrin e babait të tij dhe telefonin e tij celular. Ai shkoi pranë familjes së tij më vonë gjatë ditës.

Ndërkaq Policia ka nisur një hetim mbi një mashkull të panjohur, i tha zëdhënësi i Charleston Charles Francis bashkëpunëtorit të CNN WCSC.

"Do të doja shumë që sonte, tani, kushdo që po e shikon dhe lexon këtë, që është prind i një fëmije, veçanërisht një 11-vjeçari, të uleni me 11-vjeçarin tuaj, tani, tani, pikërisht në këtë moment, dhe të bëni një bisedë për atë se çfarë po bën në mediat sociale, rreziqet, përfitimet dhe gjërat për të cilat ne duhet të flasim për çdo ditë," tha shefi i policisë Charleston Luther 
Previous Post Next Post