Çiftet e Horoskopit që Përputhen por që duhet të punojnë më shumë për të mbajtur Marrëdhënjen

Çiftet e Horoskopit që Përputhen por që duhet të punojnë më shumë për të mbajtur Marrëdhënjen
Ilustrim - çifte duke kërcyer në plazh
 Edhe nëse ju dhe partneri juaj keni shenja dukshëm që përputhen, ekziston sërish mundësia që duhet të punoni në marrëdhënien tuaj, në mënyrë që ajo të zgjasë. Kjo mund të nënkuptojë zbutjen e problemeve ose gjetjen e mënyrave për të kuptuar më mirë njëri-tjetrin. Sepse edhe pse dukeni mirë në letër, kjo nuk do të thotë që gjërat do të jenë gjithmonë të lehta.

Kjo nuk është, natyrisht, domosdoshmërisht një gjë e keqe. "Një marrëdhënie jo vetëm që supozohet të jetë një kohë e mirë, por gjithashtu supozohet të ndihmojë njerëzit brenda saj të rriten si individë, gjë që kërkon të punojnë përmes konflikteve dhe të sfidojnë opinionet,"  thotë Bustle Molly Cardinal, një astrolog profesionist.

Është gjithashtu e vërtetë që pajtueshmëria nuk është gjithçka. Problemet mund të shfaqen akoma, dhe marrëdhëniet mund të jenë akoma më komplekse," sepse kjo është ajo që ndodh kur jeni njerëz," thotë Cardinal.

"Gjëja e shkëlqyeshme për natyrat e tyre të përputhshme, është se edhe përballë konfliktit, ata prapë do të ndajnë të njëjtat vlera dhe themelet sërish do i kenë të forta, gjë që e bën zgjidhjen e çështjes më të lehtë, sepse ata janë në gjendje të mbajnë mend dhe të kthehen tek çfarë është me të vërtetë e rëndësishme në jetën e tyre."

Lexoni më poshtë për tre çiftet e zodiakut, të cilët duken të pajtueshëm, sipas ekspertëve, por mund të duhet të bëjnë përpjekje shtesë për ta bërë marrëdhënjen të funksionojë...

1. Dashi dhe Luani

Të dy, Dashi dhe Luani janë shenja zjarri, kështu që ka tendencë të ketë një tërheqje automatike tek ta, thotë Linda Joyce, eksperte për marrëdhëniet dhe astrologe. Të dy janë të përkushtuar të punojnë drejt qëllimeve të tyre - të gjitha gjërat që mund t'i bashkojnë ata.

Por këto tipare mund të rezultojnë gjithashtu në sfida. "Mund të ketë një natyrë konkurruese ndaj këtij partneriteti që merr në rrugën e dashurisë," thotë Joyce. "Kush merr më shumë vëmendje? A krijon pakënaqësi? Nuk është mirë nëse është e tepërt dhe mund të jetë."

Dashi ka një tendencë të jetë ose i pavarur ose i bashkuar në marrëdhënie, thotë Joyce, kështu që Luani mund të ndjehet i fshehur ose i mbajtur prapa. Nga ana tjetër, Luani pëlqen të ecë përpara përmes punës së palodhur dhe me një ritëm të qëndrueshëm, por ata gjithashtu mund të jenë sekretivë. Nëse Dashi ndihet sikur po i fshehin diçka, mund të shfaqen problemet.

Sidoqoftë, këta të dy mund të punojnë përmes problemeve të tyre dhe të dalin në anën tjetër duke u hapur dhe duke qëndruar në të njëjtin ekip. Kjo mund t'i ndihmojë ata të gjejnë një ekuilibër të bukur midis anës së tyre të zjarrtë dhe çdo tërheqje të mundshme.

Virgjëresha dhe Bricjapi

 Si dy shenja të tokës, Virgjëresha dhe Bricjapi mund të jenë një çift që parputhen. "Të dy Virgjëresha dhe Bricjapi nuk janë vetëm 'me këmbë në tokë', por gjithashtu vlerësojnë përgjegjësinë dhe prakticitetin," thotë Cardinal. "Bricjapi, si dhi, ka një pamje të guximshme dhe ambicioze të jetës nga maja e malit, ndërsa Virgjëresha e di se çfarë duhet për të kryer punën hap pas hapi."

Ata mund të shohin sy më sy në drejtim të qëllimeve të tyre, dhe të dy janë të gatshëm të punojnë vërtet shumë për t'i përmbushur ato. "Ata jo vetëm që ndajnë vlerën e punës së palodhur, por energjitë e tyre plotësuese mund të bëjnë që gjërat e mrekullueshme të ndodhin së bashku", thotë Cardinal.

Gjë është, "këto shenja duhet të jenë të ndërgjegjshme që puna nuk eklipson nevojën për të luajtur në një marrëdhënie, dhe pa atë energji më të lehtë, marrëdhënia mund të bëhet shumë e rëndë," thotë ajo. Shpesh ata nuk e shohin njëri-tjetrin për shkak të qëndrimeve gjatë netëve të vona në zyrë, ose para se serioziteti t'i peshojë ato.

Ky çift duhet që herë pas here të gjejë kohë për të vënë dëshirat e tyre për t'u ngjitur dhe shkëlqyer në anën tjetër, thotë Cardinal, "dhe thjesht të shijojmë momentin që është së bashku para tyre, duke gjetur mundësi për t'u argëtuar". Nëse ata mund ta bëjnë këtë, atëherë mund ta bëjnë marrëdhënien të funksionojë.

Ujori dhe Shigjetari

"Në sipërfaqe, këto dy shenja janë çifti i përsosur," thotë Cardinal. "Të dy kanë një pikëpamje eksploruese për jetën, vlerësojnë individualitetin e tyre dhe janë jashtëzakonisht të pavarur." Ujori është i njohur për mbajtjen e fortesës ndërsa Shigjetari shton lëvizjen dhe fleksibilitetin, thotë ajo. Ata gjithashtu duan të udhëtojnë, dhe kjo mund t'i bëjë ata bashkë.

"Sidoqoftë, për shkak se të dyja këto shenja janë kaq të pavarura, ata duhet të sigurohen që marrëdhënia të jetë përparësi për ta, përndryshe mund të guxojnë të shkojnë në mënyrat e tyre," thotë Cardinal. "Ujori do të zihet nga idealizmi se si duhet të jetë jeta dhe marrëdhënia, dhe Shigjetari do të dëshirojë t'i shpëtojë sfidave që lindin duke kërkuar lumturi dhe një emocione diku tjetër."

Kjo mund të rezultojë në argumente dhe largësi. Por mund ta bëjnë të funksionojë duke gjetur mënyra për të eksploruar dhe sfiduar këto perceptime si një ekip, thotë Cardinal, në vend që të largohet e të shkojnë larg njëri-tjetrit.

Të gjitha marrëdhëniet do të kenë ulje-ngritje, por këta çifte mund të zbulojnë se, pavarësisht pajtueshmërive dhe përputhshmërisë që kanë, kanë edhe më shumë ulje dhe ngritje.  
Previous Post Next Post