UFO e vërtetë e kapur në video në SHBA? Një objekt i çuditshëm u kap në një kamera në internet në Spring Creek Ranch në orët e para të 11 gushtit.

Dyshohet UFO, që mund të shihet duke lëvizur nga e majta në të djathtë përtej qiellit, u pa për herë të parë në 3:41 të mëngjesit nga një përdoruese anonim në internet, i cili shpresonte të kapte një pamje të "Dushit Meteor Perseid".

"Bashkëpunëtori im mendoi se diçka ishte thyer tek kamera," i tha ajo faqes së lajmeve Buckrail.

UFO e vërtetë e kapur në video në SHBA?

"Do të ishte plotësisht një aeroplan në mendjen time nëse nuk do të kishte një dritë të çuditshme dhe të ndritshme në fund," tha ajo.

Nuk ka patur asnjë fluturim të regjistruar për këtë shtrirje të hapësirës ajrore në kohën e videos, siç pretendojnë autoritetet. 
Previous Post Next Post