Qëndron 5 ditë i ulur në Tualet për të fituar çmimin 'Guinness'

Qëndron 5 ditë i ulur në Tualet për të fituar çmimin 'Guinness'
 I etur për të fituar vendin e tij në Librin e Rekordeve 'Guinness', një burrë belg qëndrojë i ulur në një tualet për 116 orë.

Kur bëhet fjalë për arritjen e rekordeve në botë, shumica e njerëzve preferojnë të synojnë diçka prestigjoze, por siç ndodh shpesh, trekordet më të lehta për të arritur shpesh mund të jenë nga më qesharaket.

Shkruani Jimmy De Frenne - një 48 vjeçar nga Belgjika që kohët e fundit arriti të vendosë një rekord jozyrtar duke u ulur në një tualet për 116 orë rresth - ekuivalente me rreth 5 ditë.Tualeti ishte vendosur në dhomën kryesore të një bari në Oll'and, ku klientët mund të qëndronin për të vëzhguar përpjekjen e tij për të arritur rekordin.

Gjatë garës atij iu lejua vetëm një pushim 5-minutësh çdo orë për t'u shtriqur.

"Përqeshja e vetes është humori më i mirë që ekziston," tha ai. "Pse jam duke e bërë këtë, pse jo? Nuk ka asgjë që më pëlqen më shumë sesa njerëzit që më përqeshin, sepse pastaj unë mund të bëj të njëjtën gjë me ta".

Ndërkohë që De Frenne synonte të shpenzonte 165 orë në tualet, ai më në fund duhej të pranonte humbjen herët për shkak të shqetësimit për të qëndruar ulur për aq kohë.


"Isha shumë i lodhur dhe më dhimbnin këmbët," tha ai.

Tani janë duke u bërë përpjekje që arritjen e tij të njihen zyrtarisht nga Guinness.
Previous Post Next Post