E Vërteta e Errët e njerëzve shumë ambiciozë që askush nuk e pranon

E Vërteta e Errët e njerëzve shumë ambiciozë që askush nuk e pranon
 
 E vërteta rreth njerëzve shumë ambiciozë është se ata kanë një uri që asgjë nuk mund ta shuajë plotësisht.

E vërteta është se ata janë të shtyrë përtej arsyes. Arrijnë në një kulm, por nuk mund të ndalen aty dhe të shijojnë çfarë arritën. Nevoja e tyre e vazhdueshme për më shumë i bën ata të vrapojnë nëpër rrjedhën e jetës së tyre.

Njerëzit të cilët janë më të nxitur për të provuar veten, në thelbin e tyre, nuk e ndjejnë se janë të mjaftueshëm. Ata kanë një pasion dhe një dashuri për jetën që ende nuk është i ndërsjelltë. Vizioni i tyre i tunelit duket aspirativ. Në realitet, në rrugën e tyre drejt dritës, ata janë të rrethuar nga errësira.

E vërteta është se njerëzit ambiciozë nuk janë aspak ato që duket të jenë.

Vetëm nën citimet frymëzuese dhe momentet dhe arritjet ekziston një person që nuk është aq shumë i nxitur nga një dëshirë për të bërë mirë, por një dëshirë për të qenë më mirë. Mund të mendoni se ky është një pozitiv i pastër, sepse në shumë mënyra, është. Por ekziston gjithashtu thembra e Akilit që shpesh është rënia e tyre.

Për të qenë me të vërtetë i suksesshëm, duhet të keni qëllim, jo ​​vetëm pasion. Duhet të keni vizion, jo vetëm një ide. Duhet të kesh përkushtim, jo ​​vetëm besim të verbër.

E vërteta është se për shumë njerëz ambiciozë, ata kanë një, por jo pjesën tjetër të ekuacionit. Ata kanë probleme në balancimin e pjesëve të ndryshme të jetës së tyre, sepse po bëjnë aq shumë përpjekje për të kompensuar një pjesë tjetër, pjesën më të padukshme, e cila "i ha ato të gjallë".

Ato karakterizohen si të pashpirt, por me të vërtetë, ata po përpiqen të gjejnë zemrën e tyre. Duket sikur janë individualistë të vendosur për të ndërtuar një jetë të madhe, por me të vërtetë po përpiqen të kenë një jetë të mirë.

Në fund të ditës, këta janë njerëzit që, në njëfarë niveli, besojnë se duhet të zëvendësojnë rrethanat e tyre kaq rrënjësisht, aq shpejt, sa që më në fund të arrijnë të jenë më të vlefshëm sa çdokush tjetër.

Për të gjithë lartësinë që një person ambicioz ëndërron të ngjitet, ekziston një zbrazëti që po përpiqen ta mbushin.

Natyrisht, kjo nuk është e vërtetë për të gjithë.

Sigurisht që qëllimet dhe ëndrrat janë thelbësore për të qënë një qenie njerëzore që lulëzon.

Por e vërteta e errët që askush nuk dëshiron të pranojë është se njerëzit shumë ambiciozë shpesj janë duke kompensuar diçka dhe shpesh kjo është në raport të drejtë me besimin që ata kishin për veten, se nuk ishin mjaft të denjë.
Previous Post Next Post