Shenjat e Horoskopit si Mësues të Dashurisë

pikturë e  një vajze me një zemër në dorë

 Të gjitha shenjat e zodiakut kanë ndier dashurinë dhe ne të gjithë jemi prekur nga fuqia e saj. Në të njëjtën mënyrë, ne të gjithë jemi lënduar nga dashuria dhe morëm mësimet tona. Epo, dashuria nuk dëmton. Ngjitja nga pas, dëmtohet. Dashuria është universale. Megjithatë, çdo shenjë ka diçka të ndryshme për të na mësuar rreth dashurisë.

1. Dashi: mëson se dashuria është një zgjim
Si i pari i zodiakut, Dashi simbolizon të gjitha forcat e natyrës që zgjohen pas një gjumi të gjatë. Jeta është vetë si një forcë e zgjimit. Dashi na mëson se Dashuria është një forcë e vërtetë Zgjimi. Ashtu si pranvera zgjon të gjithë natyrën, dashuria fuqizon Dashin dhe u zgjon të gjitha instinktet. Ata janë të vërtetë në zemrat e tyre dhe e arrijnë atë që duan.

2. Demi: mëson se dashuria është e vërtetë
Zodiaku i dytë ka një qasje tjetër. Ata janë shumë më të qëndrueshëm - ndoshta më të qëndrueshëm se të gjithë - dhe ata kërkojnë për një "shpellë dashurie". Kështu, instinktet e tyre primitive rrallë janë të veshura me sheqer. Ata duan që dashuria të jetë e lirë dhe reale. Për më tepër, duan që ajo të jetë e thellë dhe intensive. Dashuria është fuqi dhe ata duan ta ndiejnë atë në këtë mënyrë.

3. Binjakët: mëson se dashuria është frymëzuese
Zodiaku i tretë është ai që gjithmonë është i vetëdijshëm për ndikimet e afërta. Ndoshta mendjet më të shkëlqyera të të gjithëve, ata e ndiejnë Dashurinë si një forcë lartësuese, e cila mund të largojë negativitetin dhe mendimet e errëta.

Dashuria i frymëzon ato. Kështu, ata bëjnë gjëra të mahnitshme kur janë në dashuri. Prandaj, Binjakët na mësojnë se Dashuria është një frymëzim.

4. Gaforrja mëson se dashuria është ushqyese
Shenja e katërt e zodiakut është e para nga shenjat e ujit. Gaforrja është shenjë nën sundimin e Hënës. Prandaj, kur kjo shenjë dashuron diçka, ata duan ta ushqejnë dhe ta mbrojnë atë. Ajo që mësojmë prej tyre është se Dashuria mund të na mbajë në formë fizikisht dhe emocionalisht.

5. Luani: mëson se dashuria është e guximshme
Shenja e pestë zodiakale është ajo e sunduar nga Dielli ynë i ndritshëm. Prandaj, Dashuria e Luanit është e qartë, është e vërtetë dhe duhet të respektohet. Luani mund të bëjë gjëra të çmendura për dashurinë. Prandaj, të gjithë ne frymëzohemi nga veprimet e tyre dhe shembulli i tyre. Luani na mëson se Dashuria na jep forcë për të ushqyer ëndrrat tona dhe e tejkalon frikën tonë.

6. Virgjëresha: mëson se dashuria është vetëmohuese
Shenjat e gjashtë e zodiakut që gjithashtu sundohen nga Merkuri dhe prandaj janë të bekuar me aftësi shumë të fuqishme mendore. Sidoqoftë, kur bëhet fjalë për dashurinë ata janë çuditërisht të pamatur. Ata mund të sakrifikojnë kaq shumë gjëra për personin me të cilin janë të dashuruar. Virgjëresha na mëson se ajo që bëjmë për dashurinë, e bëjmë falas. Dashuria është vetëmohuese.

7. Peshorja: mëson se dashuria është paqësore
Shenja e shtatë e zodiakut është e mbushur me energjitë e Venusit. Kjo është arsyeja pse ata duan të jenë të dashuruar. Dashuria është energjia e tyre, çfarë i mban ata gjallë. Dhe paqja është ajo që e mban dashurinë të paprekur. Megjithëse nuk janë pa pasion, ata me të vërtetë duan të përmbushen nga dashuria dhe të ndjehen të plotë. Peshorja na mëson se Dashuria është e paqësore.

8. Akrepi: mëson se dashuria është instiktive
Shenja e tetë e zodiakut i ka pikë të dobët misteret dhe sekretet. Por ajo që është më e qartë për ta është se instinktet e tyre në të vërtetë mund të ushqejnë ëndrrat dhe qëllimet e tyre. Akrepi e do të vërtetën dhe atë që është më e vërtetë se ajo që ndiejmë. Kur ata janë të dashuruar, janë të pasionuar dhe të ndershëm, ashtu si një instinkt primitiv. Prandaj, Akrepi na mëson se dashuria është instiktive.

9. Shigjetari: mëson se dashuria është një udhëtim
Shenja e nëntë e zodiakut Shenjë ka një qasje krejtësisht të ndryshme ndaj dashurisë. Për një Shigjetar të vërtetë, jeta është një lojë. Një lojë aventureske, ndonjëherë e rrezikshme, por gjithmonë interesante. Prandaj, dashuria është automjeti i tyre, mjeti që përdorin për të nisur këtë udhëtim të mahnitshëm për të kërkuar aktivitetet më interesante dhe stimuluese të trurit. Kështu, Shigjetari, na mëson se dashuria është një udhëtim plot me stimuj të ndryshëm dhe të këndshëm.

10. Bricjapi: mëson se dashuria zgjat përgjithmonë
Shenja e dhjetë e zodiakut sundohet nga Perëndia e Lashtë e Kohës. Bricjapët duan trillime dhe mund të jenë mjaft flirtues pasi që gjithashtu ndikohen nga Marsi. Megjithatë, për ta Dashuria e vërtetë është e përjetshme si të gjitha gjërat e çmuara për ta. Prandaj, ata do të bëjnë gjithçka për ta mbrojtur, ushqyer dhe ndihmuar rritjen e dashurisë së vërtetë. Mund të shihni se si Bricjapi rritet, por dashuria e tyre është ende e fortë dhe solide. Bricjapi na mëson se Dashuria zgjat përgjithmonë.

11. Ujori: mëson se dashuria nuk njeh kufij
Shenja e njëmbëdhjetë e zodiakut është një përjashtim për shumicën e rregullave astrologjike. Ata mund t'i ndjekin rregullat por nuk i pëlqejnë ato. Janë unik. Kur Ujori është në dashuri, asgjë nuk mund t'i mbajë larg nga ajo që kanë në mendje. As hapësira, as koha nuk mund t'i kufizojnë me të vërtetë ata. Do gjejnë gjithmonë një mënyrë për të marrë atë që duan.

12. Peshqit: na mësojnë se dashuria na bën hyjnorë
Shenja e dymbëdhjetë e zodiakut është e fundit e rrethit kozmik. Kjo është ajo ku gjithçka kthehet në burim. Thonë se Peshqit kanë intuitën më të fortë. Ndoshta sepse ndjehen më afër Burimit. Megjithatë, Peshqit në dashuri janë si një përrallë e gjallë. Ata na kujtojnë gjithçka që dashuria është e aftë të bëjë. Prandaj, na kujton se çfarë jemi të aftë të bëjmë për të. Dhe ndërsa bëhemi hyjnorë, jemi të aftë për gjithçka!
Previous Post Next Post