Kthehet pas disa ditësh në shtëpi dhe gjen Ariun duke fjetur në dollap

ari duke fjetur në dollap
 
 Një pronar i një shtëpie në Missoula County, Montana, u kthye pas disa ditësh në shtëpinë e tij dhe gjeti një mik të padëshiruar.

Specialistët e emergjencave të kafshëve u alarmuan pasi morën vesh se një ari i zi kishte hyrë në shtëpi dhe në njëfarë mënyre e kishte mbyllur derën nga brenda.

Sipas njoftimeve, kafsha kurioze, e cila kishte arritur të hynte në një dhomë të pa kyçur, kishte hipur në një dollap dhe kishte fjetur.

"Kur specialistët dolën, zbuluan se ky ari i zi kishte hapur derën dhe në njëfarë mënyre arriti të mbyllte derën nga brenda", shkroi Zyra e Sherifit.

"Kur specialistët trokitën në dritare, ariu nuk u impresionua aspak. U çua me ngadalë dhe pa dyshim, shikoi drejt derës."

Ariu i përgjumur përfundimisht u qetësua dhe u hoq nga shtëpia.

"Kjo është një tjetër arsye e mirë për të kyçur derën e shtëpisë, pasi kemi edhe raporte të pakonfirmuara se ai ka provuar dy shtëpi të tjera përpara se të vendosë se kjo ishte e duhura (shaka)!" shkroi Zyra e Sherifit.
Kthehet pas disa ditësh në shtëpi dhe gjen Ariun duke fjetur në dollap Kthehet pas disa ditësh në shtëpi dhe gjen Ariun duke fjetur në dollap Reviewed by Oculus News on 6/22/2019 11:58:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.