Vajza që u Dashurua sërish me të njëjtin djalë, edhe pasi humbi krejtësisht Kujtesën

xhesika dhe riçard
 Xhesika dhe Riçard
 Ky artikull do të ketë më shumë kuptim se sa një sërë filmash romantik. Epo ndryshimi është se ky nuk është një film.

19-vjeçarja Xhesika Sharman humbi kujtesën e saj pas disa krizave të mëdha. Pavarësisht kësaj, ajo u tërhoq sërish në mënyrë të pashpjegueshme nga i dashuri i saj që tashmë ishte një i huaj për të. Diagnostikuar me "Epilepsi Lobe Frontale" në 2010, Xhesika pësoi një krizë të thellë ndërsa po udhëtonte me të dashurin e saj, Richard. Pas krizës, ajo humbi kujtesën dhe marrëdhënia e tyre shtatë-mujore dukej se kishte mbaruar.

çift pranë njëri-tjetrit

Por jo për Riçardin! Për ta ndihmuar atë të shërohet, si dhe për të parandaluar lidhjen e tyre nga fundosja, ai u fut në veprim dhe e mbështeti atë. Kurrë nuk u tërhoq!

Vajza që u Dashurua sërish me të njëjtin djalë, edhe pasi humbi krejtësisht Kujtesën

Xhesika madje e kishte harruar familjen dhe prindërit e saj, Gary dhe Lisa, të cilët ishin pothuajse të shkatërruar nga ky problem. Xhesika kujton sa frikë kishte kur ishte rreth njerëzve dhe se si ndihej si një e huaj midis të huajve të tjerë. Ajo nuk e kujtonte dot as emrin e saj.

Vajza që u Dashurua sërish me të njëjtin djalë, edhe pasi humbi krejtësisht Kujtesën
Xhesika dhe prindërit - Gary dhe Lisa
Por, ngjashëm me një film, ajo në të vërtetë mbante mend një skenë që ndodhi gjatë hipjes në tren.

Ajo u dashuri me të njëjtin djalë, pasi humbi kujtesën.
.
Ndërsa ishte e natyrshme që Xhesika të pranonte të huajt përreth saj, ajo e gjeti Richard të jetë i papërmbajtshëm për të... Ata thanë se historia përsëritet.
Previous Post Next Post