Piloti turk filmon UFO gjatë fluturimit? - video Piloti Atila Senturk dhe ekuipazhi i tij hasën një objekt të çuditshëm gjatë një fluturimi rutinë nga Stambolli në Këln.

Faqet e lajmeve turke raportuan javën që shkoi se ekuipazhi i një avioni tëTurkish Airlines në 10 maj dëshmoi një objekt shumë të ndritshëm dhe të shpejtë që dukej se po lëvizte rrezikshëm pranë avionit përpara se të zhdukej me shpejtësi të konsiderueshme.

Piloti Atilla Senturk, pamjet e telefonit të të cilit mund të shihen në videon më poshtë, e përshkruan atë si një "trup qiellor jashtëzakonisht të ndritshëm në lartësi të madhe".


"Nuk kam parë diçka që të fluturojë aq shpejt," tha ai. "Nuk ishte një satelit apo një yll, pastaj u zhduk me një shpejtësi të jashtëzakonshme. Ishte shumë afër nesh dhe shumë e shndritshme, pavarësisht nga dielli".

"Mbikqyrësi i kabinetit Efsun Selin Sezer dhe Zyrtari i Parë Ozgur Erdas ishin gjithashtu dëshmitarë."

Ndërkohë që videoja është e vështirë për t'u anaëizuar, sigurisht që duket se shfaq diçka në qiell.

Pikërisht ajo që ekuipazhi ka hasur atë ditë megjithatë vazhdon të mbetet krejtëssiht një.
Previous Post Next Post