Mamatë më të mira sipas Horoskopit

 Si prind, duhet të siguroni strehim, ushqim, dashuri dhe mundësi për rritje për fëmijët tuaj. Është punë e vështirë dhe jo të gjitha mamatë munden t'i qëndrojnë krejtësisht përgjegjësisë së të qenit një nënë.

Por disa shenja të zodiakut duken pak më të kualifikuara për amësinë sesa të tjerat. Në vijim po paraqesom shenjat e zodiakut që bëjnë mamatë më të mira, renditja nga më të mirat në më të diskutuarën:

1. Peshqit (19 shkurt - 20 mars)
Peshqit futin një vlerësim të artit në fëmijët e tyre dhe inkurajojnë fëmijët të jenë krijues. Një fëmijë i nënës së Peshqve do të jetë e ndjeshme, imagjinative dhe do të mësojë t'i trajtojë njerëzit e tjerë me dashamirësi dhe dhembshuri. Nënat e peshqve do të japin dashuri për natyrën, një ndjenjë krenarie për të ndihmuar të tjerët dhe një shpirt të pavarur.

Mamatë e Peshqve mund të mos dinë të mësojnë fëmijët e tyre për të realizuar ëndrrat, por do t'i mbështesin gjithmonë në përpjekjet e tyre.

2. Dashi (21 mars - 19 prill)
 Mamatë Dash rezervojnë orare për fëmijëve të tyre për mësime muzikore, sportive, hobi, aktivitete sociale dhe kampe. Ndërkohë, nëna Dash ka një program të plotë për veten. Ajo dëshiron që fëmijët e saj të jenë adventurozë dhe të mos kenë frikë të provojnë gjëra të reja. I inkurajon ata që të përballen me të gjitha sfidat në kokë dhe të luftojnë për atë që ata besojnë.

Ajo është herë pas here e hapur, por pothuajse menjëherë i vjen keq. Mamaja Dash mund të jetë nxitëse me fëmijët e tyre dhe ndonjëherë duhet të jetë në gjendje për të dëgjuar atë që fëmija saj dëshiron ose nuk dëshiron të bëjë.

3. Binjakët (21 maj - 20 qershor)
Mamatë Binjake mund të flasin për çdo gjë me fëmijët e tyre - ato shpesh "flasin" shumë herët. Binjakët nuk kanë sekrete nga fëmijët e tyre. Fëmijët e saj kanë aftësi të mëdha të komunikimit dhe janë shumë të vetëdijshëm për atë që po ndodh në botën rreth tyre.

Një nga gjërat që e bën një nënë binjake aq unike është aftësia e saj për të kuptuar fëmijët pa marrë parasysh gjininë ose moshën e tyre. Nënat Binjake organizojnë festat më të mira dhe programojnë datat më të përshtatshme të shfaqjeve (sepse duket se i kanë qejfë festat).

4. Bricjapi (22 dhjetor - 19 janar)
Mami Bricjap do të luftojë deri në vdekjen për fëmijët e saj. Ata janë shumë besnikë dhe gjithmonë do të ngrihen për ta. Këto nëna nuk bredhin dhe e marrin prindërimin shumë seriozisht. Duan të futin një etikë të mirë pune në fëmijët e tyre që të kenë disiplinë dhe fokus.

Mund të siguroheni se nëse fëmijët e tyre marrin një pagesë, e fitojnë atë pagesë duke bërë punë dhe duke u kujdesur për vëllezërit e motrat e tyre. Nënat Bricjap janë më punëtoret dhe ndonjëherë duhet të kujtohen për të marrë disa kohë për veten e tyre.

5. Demi (20 prill - 20 maj)
Nënat Demi janë tepër të durueshëm - aq shumë sa që ndonjëherë vijnë si shenjtore. Por mos bëni asnjë gabim, nënat Dem janë shumë reale dhe me këmbë në tokë. Mund të jetë kokëforta deri në atë pikë sa çon në probleme kur fëmijët e saj janë adoleshente. Nëse keni parë ndonjëherë një qëndrim midis një mami Dem dhe adoleshentit të saj, e dini që nuk është diçka e këndshme.

Një mami i Dem siguron që fëmijët e saj të vlerësojnë bukurinë dhe natyrën. Meqenëse një mami i Dem mund të jetë e prirur ndaj mbi-përmbushjes me ushqimin dhe shpenzime, duhet të shikojë e të mos e mbi-ushqejë foshnjën, ose ndryshe nuk e njeh vlerën e dollarëve.

6. Peshorja (23 shtator - 22 tetor)
Peshoret janë mama të mëdha sepse ata janë shumë të balancuara dhe të qetë. Ata inkurajojnë harmoninë në shtëpi dhe kur ka mosmarrëveshje mes vëllezërve të motrave, ajo është në gjendje të shohë perspektivën e secilit në një argument dhe të ndihmojë pjesëmarrësit të gjejnë terren neutral.

Moms Libra nuk duan të jenë disiplinore dhe më mirë të jetë një mik se një prind, por zakonisht pret të jenë miq me fëmijët e saj derisa ata janë rritur. Gjërat më të rëndësishme që një mami Peshorja u mëson fëmijëve të saj është se si të ndani, si të ndjeni dhembshuri për të tjerët dhe si të jeni miq të mirë.

7. Gaforrja (21 qershor - 22 korrik)
Një mama e Gaforres është mbrojtëse dhe edukues. Në të vërtetë, fëmijët me një nënë Gaforre dinë se vërtetë duhen dhe kujdesen nga mamatë. Një nënë e Gaforres është gjithmonë aty për të dëgjuar fëmijën e saj dhe për t'i ndihmuar ata të ndihen më mirë. Ajo dëshiron që shtëpia e saj të jetë një vend dashurie dhe rehatie dhe që fëmijët e saj të jenë në gjendje të ndajnë çdo gjë me të.

Kur gjithçka tjetër dështon, një nënë Gaforre do të gatuajë biskotat e preferuar të fëmijës së saj vetëm në mënyrë që ajo të dijë se sa të adhuruar janë. Ajo është gjithashtu e mrekullueshme të jetë në gjendje të ndihmojë zhvillimin e krijimtarisë së një fëmije dhe nuk është e turpshme për ndarjen e gjeniut të fëmijës me botën.

8. Shigjetari (22 nëntor - 21 dhjetor)
Mamatë Shigjetar kanë zemra të mëdha dhe duan të ndajnë botën me fëmijët e tyre. Ata ka shumë të ngjarë të fillojnë të udhëtojnë me ta në një moshë të re. Ata injektojnë një etje për njohuri dhe një ndjenjë të fortë pavarësie në fëmijët e tyre, si dhe një ndjenjë humori.

Shigjetaret bëjnë mama argëtuese dhe e dinë se fëmijëria është e shkurtër, kështu që ajo dëshiron që fëmijët e saj të gëzojnë çdo moment.

9. Virgjëresha (23 gusht - 22 shtator)
Çfarëdo që është thyer, nëna e Virgjëresha do të bëjë çmos për ta rregulluar atë, qoftë kjo një lodër apo një zemër e thyer. Ajo ka shpresa të mëdha për fëmijët e saj dhe mund të jetë kritike, por ajo ende i do ato thellë, madje edhe kur dështojnë.

Ajo është mbretëresha e shumëllojshme si ajo prindërit, punon, vullnetarë, dhe ende mban një shtëpi shumë të pastër dhe të rregullt. Ajo dëshiron që fëmijët e saj të kenë disiplinë dhe të mos heqin dorë kur gjërat të vështirësohen.

10. Akrepi (23 tetor - 21 nëntor)
Mamatë Akrep janë paksa intuitive dhe shpesh e dinë se çfarë po ndodh me fëmijën e tyre para se fëmija të bëjë vetë. Nënat Akrep janë të mëdha në besnikëri, ndershmëri dhe mbrojtje, dhe për sa kohë që fëmijët e saj tregojnë të vërtetën dhe kujdeset për të tjerët, ajo është e mirë.

Shikoni nëse fyeni fëmijët e saj në ndonjë mënyrë ose krijoni një problem për ta, sepse ajo do të luftojë më shumë për fëmijët e saj sesa për veten. Ajo do t'i vendosë nevojat e familjes së saj mbi të dhe do t'i mbrojë me pasion, sa herë që ndjen se kërcënohen.

11. Ujori (20 Janar - 18 Shkurt)
Nënat Ujore nuk përputhen për të qenë të vërteta me veten. Ajo mund ta "transformojnë" në një shkollë shtëpinë, por do të sigurohet që fëmijët të qëndrojnë edhe disa orë jashtë. Ajo do të sigurohet se ata e dinë rëndësinë e ndihmës për të tjerët dhe se fëmijët e saj janë të vetëdijshëm për çështje të tilla si ngrohja globale.

Mamaja Ujor do sigurohet për të inkurajuar imagjinatën dhe eksperimentimin në fëmijët e saj. Megjithatë, ajo do të ketë shumë pak durim që të shkrihet me fëmijët, dhe ndonjë lloj të shfaqjes emocionale.

12. Luani (23 korrik - 22 gusht)
Mami Luan është mamaja më fëmijërore nga mamatë. Ajo kënaqet duke luajtur me fëmijët e saj dhe t'u japë atyre dhurata bujare. Megjithatë, ajo mund të vetë-absorbohet dhe mund të vendosë nevojat e saja para fëmijëve të saj. A është duke organizuar një "parti" të shtrenjtë, sepse kjo është ajo që ka kërkuar djali apo vajza e saj, apo është duke bërë atë për të impresionuar mamatë e tjera?

Ajo i do shumë fëmijët e saj, por mund të ketë prirje narcisiste, duke menduar për fëmijët e saj si një zgjatje e vetes. Ajo nuk do të kishte asnjë problem të flirtojë me mësuesin e fëmijës së saj, edhe nëse e turpëron fëmijën e saj "në proces".
Previous Post Next Post