Foto të veprimeve të njerëzve me Inteligjencë mbi mesataren

Vajza i fsheh celularin babait
 Njerëzit do të bëjnë gjithçka për ta bërë jetën e tyre më të lehtë. Nëse nuk do ekzistonin të tillë njerëz mbi Tokë,, me shumë gjasa do të gatuanim ushqim akoma në zjarr në pyll. Megjithatë, bëjnë të pa imagjinueshmen për të gjetur zgjidhje të lehta për veten. 

Disa njerëz mund të jenë edhe pak të pandershëm kur përpiqen të fitojnë para ose të shpenzojnë më pak. 

Gjithsesi ju inkurajojmë që të mos bëni disa gjëra nga fotot e mëposhtme, pasi, siç e thotë edhe shprehja popullore: "një herë bie daci në kos".

Djal duke ngritur peshën e valixhes së tij në aeroport
Duke ngrohur picën mbi hekurin e rrobave

Mënyrë e çmendur për të gjetur vend në urban
Kur nuk kemi nevojë për mekanik
Mënyrë e zgjuar për të fshehur paratë dhe çelësat e makinës


Previous Post Next Post