Sakrificat në emër të Dashurisë që Shenjat e Horoskopit bëjnë

Sakrificat në emër të Dashurisë që Shenjat e Horoskopit bëjnë

Dashuria është sakrificë.

Nëse keni qenë ndonjëherë në gjendje të vazhdoni të qëndroni me sukses në një marrëdhënie, e dini shumë mirë se çelësi për të bërë gjërat të funksionojnë është gjithçka kompromis, po, kompromisi mund të nënkuptojë, ndonjëherë, sakrificë. Dhe në astrologji, mënyra se si shenjat e zodiakut bëjnë sakrifica ndërsa janë në marrëdhënie, e gjitha varen nga llojet e tyre të personalitetit.

Ne nuk duam të heqim dorë nga liritë tona, gjërat tona. Nuk dëshirojmë automatikisht të bëjmë parashikime rreth personit që duam, por së shpejti e kuptojmë se "marrëdhënia" nënkupton lidhjen dhe kjo nënkupton që në një nivel të caktuar duhet të lidhemi me atë çfarë kërkon personi tjetër. Dhe nëse nevojat e tyre nuk ka përshtaten dhe nuk ndërlidhen me tonat, atëherë duhet të sakrifikojmë, për hir të personit tjetër.

Në fakt nuk po flasim për sakrifikimin e një virgjëreshe. Po flasim për, ndoshta, duke sakrifikuar një zgjedhje muzikore në makinë, ose duke sakrifikuar një sasi të caktuar të kohës duke pritur për në banjë.

Nëse kjo është një sakrificë e madhe ose e vogël, ajo që është e rëndësishme është që të arrijmë të kuptojmë faktin se duhet të heqim dorë nga diçka për të marrë diçka në një marrëdhënie.

Dashi (21 Mars - 19 Prill)
Nëse Dashi me të vërtetë ju do dhe ju respekton, do të sakrifikojnë kohën e tyre të çmuar për ju, duke ju dhuruar gjithë vëmendjen që mund t'ju nevojitet. Ata e dinë se meritoni më shumë se një vëmendje kalimthi, dhe janë tërësisht të pranishëm dhe të gatshëm t'ju japin atë që dëshironi.

Demi (20 Prill - 30 Maj)
Ironia e Demi është se ideja e tyre e sakrificës është të të lejojë të performoni sjellje të këqija apo sjelljet që nuk durojnë dot. Ata nuk e pëlqejnë atë që bëni, nuk e respektojnë zgjedhjen tuaj, por në vend që t'ju rrahin apo qortojnë, ju lejojnë të "rrëshqitni". Kjo është sakrifica e Demi.

Binjakët (21 Maj - 20 Qershor)
E pra, e dimë se kjo nuk ka lidhje me paratë, është e sigurt. Por Binjakët janë të lumtur t'ju dëgjojë për orë të tëra. Duan t'ju ndihmojnë, për aq kohë sa nuk ju kushton gjë.

Gaforrja (21 Qershor - 22 Korrik)
Asgjë nuk përbën sakrificë për Gaforren ... nëse ju duan. Do humbasin gjithçka - paratë, gjërat, mendjen - për ju. Vlerësoni partnerin tuaj të Gaforres, pasi nuk ka njeri më të mirë.

Luani (23 Korrik - 22 Gusht)
Luani është plotësisht i përgatitur që t'ju japë gjithçka dëshironi, dhe nëse kjo do të thotë të sakrifikojnë diçka që ishte kuptimplotë për ta, nëse peshojnë dhe zbulojnë se ju jeni më shumë të rëndësishëm për ta, nuk kanë problem të heqin dorë nga gjërat që dikur ishin të rëndësishme.

Peshorja (23 Shtator - 22 Tetor)
Peshorja mund të heqë dorë nga diçka me dëshirë, por e vërteta është se ata nuk do të ofrojnë asgjë për një person tjetër, nëse nuk i përshtatet disi axhendës së tyre. Ata nuk "sakrifikojnë" - ata heqin dorë nga pjesë të caktuara të vetes ... për diçka të kushtueshme.

Virgjëresha (23 Gusht - 22 Shtator)
Një nga gjërat që duket të përcaktojë Virgjëresha është krenaria e tyre, dhe kjo lidhet me atë se çfarë do sakrifikojnë për t'ju mbajtur nga ana e tyre. Ata nuk mund të duan gjithçka që ju besoni, por nëse jeni të vërtetë ndaj vetes, Virgjëresha do ta respektojë atë dhe do të sakrifikojë në mënyrat e veta për t'u bashkuar me ju.

Akrepi (23 Tetor - 21 Nëntor)
Jo gjithmonë të gatshëm për të sakrifikuar, janë gjithmonë të gatshëm që të tjerët të bëjnë sakrifica për ta. Megjithatë, nëse duhet, do të sakrifikojnë zgjedhjen e tyre të filmit ose artikujt e menysë nëse shprehni interesim për të bërë ose për të ngrënë diçka tjetër nga ajo që ata dëshirojnë. Kjo është për ta, sakrificë e mjaftueshme. Ushqimi dhe TV-ja - këtu mund të lindin problemet me ta.

Shigjetari (22 Nëntor - 21 Dhjetor)
Ata do të heqin dorë lehtësisht nga shëndeti i tyre për një person tjetër, dhe e bëjnë këtë në baza të rregullta. Shigjetari nuk e di se si të qëndrojë në një marrëdhënie, kështu që kur dikush u ngjitet, ata çmenden duke pyetur veten se kur përfundimisht do të përfundojë.

Marrëdhëniet nuk funksionojnë mirë me këtë shenjë, pasi ata shohin çdo gjë që ka të bëjë me njerëz të tjerë si sakrifica të padëshiruara.

Bricjapi (22 Dhjetor - 19 Janar)
Bricjapi është i paduruar, dhe kur kanë të bëjnë me romancë dhe marrëdhënie, ata kanë shumë pak për të dhënë në drejtim të sakrificës. Presin shumë. Kërkojnë që të tjerët të sakrifikojnë, dhe nuk besojnë se duhet të sakrifikojnë me qëllim që të nxitin më të mirën nga partneri i tyre.

Ujori (20 Janar - 18 Shkurt)
Si idealistë, është e vështirë për Ujorin të sakrifikojë në mënyrë serioze; nuk besojnë se duhet të japin diçka, në mënyrë që i dashuri apo e dashura e tyre t'i pranojë. Kjo është arsyeja pse ata përfundojnë të divorcuar më shumë se shenjat e tjera. Ujorët nuk sakrifikojnë, ata presin.

Peshqit (19 Shkurt - 10 Mars)
Peshqit sakrifikohen vetëm kur mendojnë se mund të marrin diçka në këmbim për çfarëdo që kanë dhënë. Kjo nuk është një sakrificë, është një tregti.

Duan diçka nga ju, kështu që, nga ana tjetër, "ju lejojnë" që të largoheni me ndonjë veprim të caktuar. Por mos kini frikë - do të paguani për atë moment.
Previous Post Next Post