Horoskopi Kinez 2019; Viti i Derrit të Tokës

 Çelësi për të kuptuar vitin 2019 qëndron në elementin natyror që i përket ky vit: Tokës. Meqenëse 2018 ishte viti i Qenit të Tokës, ky vit i ri do jetë viti i Derrave të Tokës, sipas horoskopit kinez. Kjo do të thotë se viti i ri kinez do përfshijë natyrën e derrit, i guximshëm, i vendosur, bujar - në një mënyrë më të theksuar, për shembull, se të shfaqej në një vit zjarri. Ky vit, 2019, do karakterizohet nga një rritje të vazhdueshme të pasurisë dhe më shumë hapësirë për rritje se 2018. Zbuloni se me cilën shenjë astrologjike përputheni më shumë.

Miu

Vitet e lindjes së Miut: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Vitin tjetër i Miut: 2020

Viti i Miut pason vitin e Derrave, në vitin 2020. Megjithatë, në vitin 2019, ata që janë Minjtë e zodiakut kinez do vazhdojnë të jenë mjaft mirë. Sipas Kalendarit Kinez, Miu dhe Derri bëjnë partnerë të suksesshëm në shumë mënyra. Ata komplimentojnë dhe ndihmojnë njëri-tjetrin në mjediset e biznesit dhe atë shoqëror. Miu siguron intelekt të fortë ndërsa Derri siguron besueshmëri dhe aftësi për të vepruar.

Bualli

Vitet e lindjes së Buallit: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Vitin tjetër i Buallit: 2021

Bualli dhe Derri janë në të vërtetë shumë të ngjashëm: Të dyja shenjat janë të guximshme dhe besueshme. Dallimi i madh midis të dyjave, megjithatë, është se Bualli mund të jetë paksa shumë i fortë ose kokëfortë. Viti i Derrit do jetë një vit fatlum për Buallin, për aq kohë sa Bualli është në gjendje të mbajë forcën në kontroll. Merrni parasysh të gjitha vendimet me kujdes dhe do shpërbleheni.

Tigri

Vitet e lindjes së Tigrit: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Vitin tjetër i Tigrit: 2022

Një nga përputhjet më të përsosura romantike për Derrin është Tigri, sipas TravelChinaGuide.com. Kështu që, 2019 do karakterizohet nga dashuria për Tigrin dhe marrëdhënjet personale që lulëzojnë. Karakteri i egër i Tigrit do të përulet nga viti i Derrit të Tokës, prandaj presin disa mësime kyçe këtë vit.

Lepuri

Vitet e lindjes së Lepurit: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Viti tjetër i Lepurit: 2023

Lepujt kanë të njëjtën natyrë të butë dhe zemërgjerë që kanë derrat; ndryshojnë në nivelin e tyre të intelektit dhe finesës. Lepuri është i shkathët dhe i aftë, dhe do jetë në gjendje të lundrojë me lehtësi në vitin e Derrit Tokësor. Kjo shenjë e zodiakut kinez do ketë një përmbushje dhe sukses 2019.

Dragoi

Vitet e lindjes së Dragoit: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Vitin tjetër të Dragoit: 2024

Viti i Derrit të Tokës do sigurojë një sfond të qëndrueshëm që Dragojtë të bëjnë përpara. Për shkak sy vit karakterizohet nga një qetësi relative rreth tij; Dragoi i egër dhe i ashpër do të jetë në gjendje të shkëlqejë në mënyrë spektakolare. Sipas ChineseFortuneCalendar.com, 2019 do të sjellë sukses të jashtëzakonshëm karriere dhe monetare.

Gjarpri

Vitet e lindjes së gjarprit: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Vitin tjetër: 2025

Në astrologjinë kineze, gjarpërinjtë dhe derrat janë të kundërta ekstreme. Ka gjithmonë tension mes këtyre dy shenjave kineze të zodiakut në pothuajse çdo nivel. Ndërsa viti 2019 do të jetë një vit i begatë në përgjithësi, gjarpri do duhet të kapërcejë pengesat pothuajse në çdo kthesë para se të marrë më në fund shpërblimin.

Kali

Vitet e lindjes së Kali: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Vitin tjetër i Kalit: 2026

Ashtu si shumë nga shenjat e tjera zodiakale kineze, Kali do të ketë një kohë të mirë në 2019. Të njëjtat këshilla që i jepen Buallit mund t'i jepen edhe Kalit: Mbani të ekuilibruara pikat më të forta të personalitetit tuaj. Kuajt mund të bëhen të çuditshëm dhe të përqëndruar në vetvete, prandaj qëndroni të qetë aq sa duhet në vitin e Derrit të Tokës.

Cjapi

Vitet e lindjes së Cjapit: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Vitin tjetër: 2027

Ashtu si Tigri, Cjapi përputhet shumë mirë me Derrin në lidhje me anën romantike. Derrat dhe Cjapët ndajnë të njëjtën natyrë të dashur, të butë. Marrëdhëniet do lulëzojnë këtë vit për Cjapin. Megjithatë, njerëzit nën këtë shenjë zodiakale kineze mund të jenë tekanjoz me raste. Derrat nuk do reagojnë mirë ndaj sjelljeve humoristike në vitin 2019.

Majmuni

Vitet e lindjes së Majmunit: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Viti i ardhshëm i Majmunit: 2028

Derrat nuk i pëlqejnë majmunët aq sa nuk pëlqejnë gjarpërinjtë, por për arsye të ndryshme. Majmuni është shumë kaotik për qëndrueshmërinë e Derrit, i cili gëzon stabilitet dhe jo energji shqetësuese. Kur Derri i Tokës kërkon durim, Majmuni nuk ka. Kjo është arsyeja pse 2019 do të bëjë që Majmuni të reflektojë nga brenda pas kaq kohës dhe sigurojë mundësinë për rritje personale.

Gjeli

Vitet e lindjes së gjelave: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Viti tjetër i Gjelit: 2029

Gjelat do të lulëzojnë në vitin 2019. Viti i Derrit të Tokës siguron stabilitetin e duhur për t'u ngritur nga toka, veçanërisht financiarisht. 2019 do t'u japë këtyre njerëzve një bazë solide që ata kanë nevojë për të ndërtuar perandoritë e tyre, të cilat Gjeli i zellshëm mund t'i arrijë natyrshëm.

Qeni

Vitet e lindjes së Qenit: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Viti tjetër i Qenit: 2030

Nëse keni lindur në një vit të Qenit, ka shumë të ngjarë të dilni nga një sfidë e madhe e vitit 2018. Ndërsa jeta do të përmirësohet në vitin e Derrit të Tokës, do të duhet të punoni shumë për të ndryshuar fatin tuaj. Ndryshimi i menjëhershëm nuk do të ndodhë këtë vit. 2019 do të përbëhet nga përmirësime graduale.

Derri

Vitet e lindjes së derrit: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Ashtu si viti 2018, viti i Qenit të Tokës, nuk ishte një vit me fat për ata të shenjës së Qenit, ashtu edhe viti i Derrit të Tokës do të jetë i vështirë për ata të shenjës së Derrit. Në astrologjinë kineze, viti juaj është shpesh vit i keq, por jo më i keqi. Gjithçka që do bëni në 2019 do jetë e vështirë, kështu që është mirë të prisni deri në kohën tuaj për të "shpëtuar". Nëse kjo tingëllon pak e zymtë, gjeni disa mënyra se si mund ta zhvilloni fatin tuaj në këtë vit të ri.
Previous Post Next Post