Cilësitë e habitshme të femrave që meshkujt nuk i rezistojnë dot

 Çdo njeri është i ngjashëm dhe i ndryshëm; njerëzit kanë preferenca të ndryshme. Çdo mashkull ka një shije të ndryshme ndaj femrave dhe secili kërkon për cilësi të ndryshme. Disa mund të pëlqejnë një vajzë që është kokëfortë dhe profesionale, ndërsa të tjerë mund të preferojnë një vajzë që është pak delikate dhe pëlqen natyrën.

Nuk ka asgjë të keqe në çdo lloj vajze dhe gruaje, asgjë të keqe nuk ka edhe për meshkuj që të kenë preferenca të caktuara. Nuk ekziston një libër i caktuar që mund të shpjegojë me saktësi se për çfarë po kërkon një burrë apo çdo burrë.

Sidoqoftë meshkujt kanë disa preferenca të pavetëdijshme të cilat në fakt kanë dalë në pah në sajë të statistikave dhe studimeve, të cilat mund t'i lexoni në vijim:

1. Zëri

Zëri i një femre është mjeti më me ndikim që ajo ka. Nuk ka rëndësi nëse flet butë apo me ton të lartë. Një grua me një zë të fortë, e cila është e aftë të provojë gjërat pa bërtitur apo gërvima, është gjithmonë e preferuar nga meshkujt. Asnjëri nuk dëshiron një grua që vetëm ulërin pa kuptim. Është e pamundur të kesh një bashkëbisedim të logjikshëm me to.

2. Gjatësia


Meshkujt zakonisht preferojnë femra më të shkurtëra se vetja, mbase ngaqë është më e lehtë për ta që tÇi përqafojnë.

3. Mosha

Zakonisht meshkujt duan femra që janë më të reja se to. Një studim gjeti se preferojnë femra mes 20 dhe 30 vjeçëve. Kjo ëshë mosha ku zakonisht femrat lindin shëndetshëm dhe shancet për dështim janë më të pakta.

4. Ngjyra e syve

Sytë janë gjëja e parë që meshkujt vërejnë tek femrat. Joshen nga një palë sy të bukura. Nuk është shumë e rëndësishme ngjyra blu apo gri, edhe ngjyra kafe nën dritën e diellit mund të bëjë mrekullira.

5. "Makeup"

Meshkujt preferojnë më shumë "makeup" që i afrohen natyrales. Sidoqoftë, nuk mund të mohohet që ata oreferojnë edhe një buzëkuq të mirë.

6. Raporti legenit me belin


Raporti i mesit me legenin duhet të jetë 0.6, 0.7 dhe 0.8 (nga e majta në të djathtë).

7. Rrathët rreth irisit të syve

E njohur ndryshme edhe si "unaza limbale", është një unazë rreth irisit. Është një manifestin i errët i këtij rrethi që derivon nga vetitë optike të kësaj zone të syrit. Është sugjeruar se këto unaza mund të korelojnë me shëndetin dhe mund të kontrubuojnë në joshjen e fytyrës.

8. Ngjyra e flokëve


Nuk ka shumë rëndësi ngjyra e flokëve për meshkujt, më shumë ka rëndësi që të shkojë apo t'i përshtatet fytyrës.

9. Këmbët e gjata

Këmbët e gjata që janë në një propocion të mirë me pjesën e sipërme të trupit janë shumë joshëse për meshkujt. Mbase i jep një pamje më të ekujliburar dhe perfekte të trupit.

10. Harkimet

Femrat që qëndrojnë fuqishëm me shpatulla prapa dhe formojnë një hark janë më të preferueshme se ato që anojnë mprapsht./Oculus News
Previous Post Next Post