Zhytësja Gautier në Pishinën më të Thellë në Botë mahnit me Kërcimin Magjik Filmuar në pishinën më të thellë në botë në Venecia, ky kërcim nënujorë të gjitha femrave të botës.

Artisti dhe koreografja Julie Gautier në këtë video po perforomon në pishinën më të thellë në botë punën e saj të fundit, AMA. Ajo performon duke e mbajtur frymën për disa minuta përpara se të ngrihet në sipërfaqe.

"AMA", ky emërtim derivon nga bota japoneze dhe lidhet me "gruan e detit" dhe artistja ja dedikon të gjitha femrave të botës.

Për më tepër shijojeni vetë këtë video frymëmarrëse.

Theksojmë që kjo video është realizuar me ndihmën e Guillaume Néry, burri i artistes dhe njëkohësisht zhytës profesionist dhe kampion botërorë i zhytjes në det./Oculus News
Previous Post Next Post