Çfarë shihni si fillim në çdo figurë, tregon karakteristika të personalitetit

  Pavarësisht nëse e kuptojmë apo jo, por gjërat që jemi të prirur të shohim më parë se gjërat e tjera, mund të tregojnë një sërë gjërash për personalitetin tonë, sipas psikanalizës. Personaliteti është i përbërë nga një sërë gjërash që lidhen me subkoshiencën tonë. Hidhini një sy imazheve të mëposhtme dhe vazhdoni për të gjetur se çfarë do të thotë ajo gjë që shihni në fillim.

Çfarë shihni si fillim në çdo figurë, tregon karakteristika të personalitetit
Pemë

Nëse keni vërejtur në fillim një pemë, jeni dikush që nuk i kushtoni shumë rëndësi gjërave rreth jush. Nuk mendoni shumë dhe jeni të prirur që më shumë të tërhiqeni se sa të bëni përpara. Kjo pikë është diçka ku duhet të punoni.

Femër

Nëse si fillim teni vënë re një femër,  atëherë jeni shumë vëzhgues dhe të shpejtë. Vëreni një sërë gjërash, që të tjerët nuk janë në gjendje t'i vërejnë. Jeni të përpirë nga detajet, derisa të zbërtheni çdo gjë. Mund të themi se jeni mbi-analizues në shumë mënyra.
Pejsazh

Çift, shpërthim apo reNëse keni vënë re një pejsazh si fillim, keni një mendësi hutaqe, por jo në nivel alarmant. Fiksoheni mbi gjërat që dini dhe nuk dini duheni mirë të devijoni.

Çift

Nëse keni vënë re si fillim një çift, jeni dikush që i merrni shumë seriozisht marrëdhënjet. Mendoni shumë për njeriun tuaj të rëndësishëm, që përbën një pjesë të rëndësishme të jetës suaj. Jeni në njëfarë mënyre ngjitës, në shumë kuptime të fjalës.

Shpërthim

Nëse keni vërejtur shpërthimin si fillim, mbase jeni dikush që frikësoheni lehtë. Personaliteti juaj është paksa sporadik dhe nuk dëshironi të bëni gjëra për të cilat mendoni se do përfundojnë keq. Zakonisht jeni jo efektivë në fushat ku veproni.

Femër
Nëse keni vënë re një fimër që herën e parë, atëherë ka të ngjarë të jeni më shumë të vetmuar se sa mendoni dhe dëshironi vetë ta pranoni. Orvateni për të marrë vëmendjen që nuk e keni. Ndoshta duhet të punoni për këtë.
buzë, pemë apo rrënjë

Buzë

Nëse si fillim keni vënë re buzët, jeni dikush që bazoheni në pamje të jashtme të njerëzve. Nuk shihni në brendësi të shumicës së gjërave dhe zakonisht i pranoni siç janë. Kjo ju bën shumë të rezervuar ndaj ndërmarrjes së rreziqeve.

Pemë

Nëse si fillim keni vërejtur pemë, atëherë jeni dikush që di të shohë tek e panjohura. Mendoni ndryshe nga shumica dhe jeni gjithmonë në kërkim të diçkaje interesante.

Rrënjë

Nëse keni vërejtur rrënjë si fillim, atëherë jeni një person i orientuar drejt rritjes. Jeni gjithmonë duke punuar për të përmirësuar veten tuaj dhe për të bërë ndryshimin. Ju pëlqen vërtetë që të ndihmoni të tjerët./Oculus News
Previous Post Next Post