Shenjat kur jeni Ëngjëll i mishëruar në trup Njerëzorë

Shenjat kur jeni Ëngjëll i mishëruar në trup Njerëzorë
 
 Njerëzit ëngjëll janë ata, të cilët janë zgjuar në qëllimin e tyre për të ndikuar në rrugën e drejtë të njerëzimit në emër të shoqërisë. Qasja e tyre ndaj jetës është shumë e ndryshme se sa pjesa tjetër e njerëzve.

Nëse i thoni "po" të paktën 12 nga 17 pikave të mëposhtme, atëherë jini të sigurtë se jeni një ëngëll i mishëruar në një trup njerëzorë.

1. Nëse keni ëndërruar gjithmonë të zbusni sado pak trishtimin e të gjitha qenieve të gjalla...

2. Nëse ndjeni se keni talent të jashtëzakonshëm për të ndihmuar njerëzit...

3. Nëse keni mbindjeshmëri...

4. Nëse keni triumfuar ndaj vështirëzive të mëdha në jetë...

5. Nëse që në fëmijëri keni ëndërruar të ndryshoni botën dhe nuk keni reshtur së besuari në këtë gjë.

6. Nëse keni ëndërruar gjithmonë të lehtësoni dhimbjet e njerëzve të tjerë, keni "aura" ëngjëllore.

7. Nëse dëshironi të punoni për mirëqenien e njerëzve rreth jush, të cilët ndjejnë dhimbje, atëherë jeni në rrugën e duhur për t'u bërë ëngjëll.

8. Nëse ndjeni se keni një talent special për të ndihmuar të tjerët, nëse keni ndjeshmëri të jashtëzakonshme, kjo do të thotë se jeni një nga ata njerëzit e jashtëzakonshmë kur vjen puna për të ndihmuar të tjerët. Zotëroni cilësitë e një punëtori të lindur social.

9. Kur përpiqeni gjithmonë t'i jepni kuptim dhimbjes suaj, besoni se ekzuston gjithmonë një rrugë për të ndaluar vuajtjet tuaja dhe të të tjerëve.

10. Nuk jeni nga ata njerëz që besoni tek "dorëzimi". Jeni një luftëtarë që nuk dorëzoheni kurrë.

11. Besoni se shijoni çdo ulje dhe ngritje të jetës suaj. Nuk jeni nga ata që ndiheni të pashpresë kur rrethoheni nga vështirësitë.

12. Kërkoni një derë që mund të hapet në disa mënyra për ju në mënyrë që të shmangni vështirësitë.

13. Nëse përpiqeni gjithmonë ta ndryshoni djallin në zot dhe errësirën në dritë.

14. Nëse ndiqni gjithmonë zemrën tuaj edhe nëse duket gjëja më e vështirë për t'u bërë, nëse keni pasur gjithmonë një vizion të parajsës mbi tokë dhe do të donit t'ja shpërndanit botës, atëherë zotëroni një nga cilësitë më kuptimplota të një ëngjëlli tokësorë.

15. Duhet të jeni tejet vizionarë për të përfytyruar mundësitë e një shoqërie utopike.

16. Nëse luteni dhe dëshironi të mirën për çdo njeri që takoni në jetë, atëherë jeta juaj është shumë më lart se e atre rreth jush.

17. Nëse ju, që në fillim, keni ndjerë sikur nuk i përkisni kësaj bote, nëse nuk keni qenë kurrë në gjendje që ta lidhni veten me një grup njerëzish, por ke pasur një dëshirë të thellë për ta lidhur veten me familjen tënde shpirtërore këtu mbi tokë, atëherë qëndroni veçmas turmës./Oculus News

Previous Post Next Post