Mjekja/Stomatologia Alketa Meçaj - 20 vjet përvojë e dedikuar në cilësi

Alketa Meçaj (djathtas/ulur) dhe një anëtare e skuadrës së saj
Alketa Meçaj (djathtas/ulur) dhe një anëtare e skuadrës së saj

  Me një përvojë mbi 20 vjeçare tashmë, stomatologia Alketa Meçaj mbetet ndër mjeket më të spikatura në fushën e stomatologjisë në Shqipëri dhe më gjerë. 

Që nga vizita e parë në studion e saj, gjithkush do ndjejë ndryshimi nga eksperiencat e mëparshme tek dentisti. Profesionalizmi, efikasiteti dhe korrektësia, konsiderohen përgjegjësi e lartë për të.

Studio dentare e Alketa Meçaj

Veç përvojës së përkushtuar prej më shumë se dy dekadash në stomatologji, Alketa është e profilizuar në Endodonti (trajtimi i kanaleve), Pedodonti (trajtimi i problemeve të fëmijëve) dhe bë Terapinë Estetike, prej më shumë se 5 vjetësh ajo është anëtare e "Shoqatës Dentare Amerikane" (ADA).

Pamje nga studio Alketa Meçaj

Gjithashtu anëtarët e skuadrës që bashkëpunojnë me Alketën kanë një përvojë shumëvjeçare, të cilët janë përzgjedhur me kujdes të veçantë nga vetë doktoresha me synim vazhdueshmërinë dhe garantimin e cilësisë së lartë.

Alketa meçaj dhe Princi Leka II i Shqipërisë
Alketa Meçaj (majtas); Princi Leka II (mes); anëtare e skuadrës (djathtas)
Ekzistojnë një sërë faktesh tashmë që flasin për përditshmërinë cilësore të punës së Alketës, përfshirë këtu edhe faktin që Alketa Meçaj kujdeset edhe për buzëqeshjen e një sërë personazhesh të jetës publike në Shqipëri.
Previous Post Next Post