Statujat që njerëzit pëlqejnë t'i prekin në vende të papërshtatshme

 Shumë njerëz besojnë se statujat mund të sjellin fat të mirë. Nëse do të vizitonim qytete të ndryshme turistike në botë, padyshim që do hasnim në statuja të veçanta që kërkojnë t'i puthim, prekim apo të ndërveprojmë me to. 

Në këtë kontekst po paraqesim në vijim statuja nga qytete të ndryshme të botës që preken nga njerëzit në vendet e intime.

Vajzat e Çmendura në Las VegasNuk është çudi fakti që Las Vegasi quhet ndryshe edhe si Qyteti i Mëkateve.

Statuja e Vajzave të Çmendura është një rrjesht vajzash prej bronxi që gjendet në hyrje të Riviera Hotel dhe Kazino në Las Vegasi, të cilat i kanë kthyer kurrizin turmës dhe vithet i kanë të dala. Është e qartë se shumica e njerëzve ua prekin vithet sapo hyjnë në kazino, pasur parasyshë se sa shumë është zbardhur metali i bronxit në vithet e tyre për shkak të prekjeve.

Kështu që klientët prekin të pasmet e këtyre vajzave të bronxta duke shpresuar në fat.

Kliko për më tej >>>  1    2    3    4 

Previous Post Next Post