Viktor Noir, Paris

Kjo është statuja e një mashkulli në varr. Shpesh, në vend që njerëzit t'i kushtojnë pak respekt, pëlqejnë të argëtohen me organin gjenital të tij.

Victor Noir ishte një gazetarë politik i cili u qëllua për vdekje në vitin 1879 nga Princ Pjer Bonaparti. Më pas Noir u konsiderua si martir, thuhet se në varrimin e tij morën pjesë mbi 100,000 njerëz. Në fund të shekullit XIX trupi i tij u varros në varrezat e Pere Lashaie të Parisit dhe më pas u ndërtua një statujë në nder të tij.

Statuja është e shtrirë dhe ka një pjesë të ngritur në mes të këmbëve të pantallonave të tij. Besohet se prekja e asaj "gunge" parandalon infertilitetin. Zakonisht janë gratë dhe femrat që vizitojnë shpesh varrin e tij vetëm për të performuar këtë gjest inkurajues për të ardhmen e njerëzimit.

Kliko për më tej >>>  1    2    3    4

Previous Post Next Post