Roja Bankës vret grabitësin gjatë tentativës së vjedhjes (Video)


 Kjo ngjarje ka ndodhur rreth 2 javë më parë në një nga shetet e SHBA-ve. Në video shihet qartë se si grabitësi hyn në bankë dhe qëllon një herë në ajër, më pas në drejtim të rojes së sigurisë, të cilin fatmirësisht nuk e zuri plumbi.

Roja i sigurisë vret grabitësin gjatë tentativës së vjedhjes së bankës (Video)

Por roja i sigurisë, aspak i ngjashëm me rojet shqiptare, ku vjedhja e bankave është kthyer në profesionin më përfitues tashmë, nuk heziton për asnjë moment por nxjerr pistoletën dhe e qëllon disa herë hajdutin e bankës, i cili gjen vdekjen disa sekonda më pas në hyrje të bankës, në tentativë për të ikur. /Oculus News
Previous Post Next Post