Zbardhini dhëmbët me letër alumini brenda një ore

Zbardhini dhëmbët me letër alumini brenda një ore

 Ekzistojnë një sërë produktesh zbardhues të dhëmbëve ditët e sotme, dhe disa prej tyre përmbajnë sasira të vogla të "carbamide peroxide" dhe copëza të vogla që zbardhin dhëmbët.

Sidoqoftë mund të përgatisni vetë pastën tuaj të dhëmbëve në këtë mënyrë, në mënyrë që dhëmbët tuaj të zbardhen në maksimum:

1. Merrni pak sodë buke dhe përzieni me pastën tuaj të dhëmbëve
2. Merrni një fletë alumini dhe paloseni në atë mënyrë që të jetë sa gjatësia e dhëmbëve
3. Aplikojeni pastën e përgatitur në fletën e aluminit dhe vendoseni tek dhëmbët tuaj
4. Lëreni pastën që të qëndrojë tek dhëmbët tuaj për një orë

Nëse dëshironi që të keni rezultate të menjëhershme, ripërsëriteni këtë proçedurë dy herë në ditë për një javë rresht.

Vetëm pas disa ditësh do të shihni rezultatet konkrete. Sipas dentistëve ky trajtim i dhëmbëve është krejtësisht i sigurtë dhe nuk përbën rrezik për shëndetin e dhëmbëve. Sidoqoftë mos e përsërisni këtë trajtim shumë shpesh, në mënyrë që të shmangni dëmtimin e smaltit të dhëmbëve.

Për më tepër detaje kontaktoni dentistin në nr: 068 408 8673 ose Facebook në lidhjen e mëposhtme:

Previous Post Next Post