Frika e Madhe që kemi sipas shenjës së Horoskopit

Frika e Madhe që kemi sipas shenjës së Horoskopit

 Cila është frika më e madhe e juaja në këtë botë? Përpara se t'i përgjigjeni përfundimisht kësaj pyetjeje, duhet të dimë se çfarë do të thotë vërtetë të kesh frikë. Fjalori i Oxford e definonë frikën "Si një emocion i pakënaqshëm i shkaktuar nga besimi se dikush apo diçka është e rrezikshme, që mund të shkaktojë dhimbje ose kërcënim." 

Shumë gjëra mund të bëjnë që dikush të ketë frikë, qoftë kjo një frikë nga asgjë apo një frikë fobi e pa arsyeshme. Kur përballemi me këto gjëra zemra jonë rreh më shpejt dhe pëllëmbët e duarve djersisin. Në këto rrethana mund të përpihemi lehtësisht nga mërzia dhe stresi.

Shenja jauj e horospopit mund të nxerrë në pah më shumë rreth frikërave më të thella tuaja. Mbi të gjitha, shenjat e horoskopit janë të ndryshme në aspektin e emocioneve, pikave të fuqishme dhe të dobëta në çdo shenj. Të gjitha këto aspekte mund të ekzaminohen në mënyrë që të përcaktohet se cili shkak mund të shkaktojë frikën ekstreme.

Shenja të ndryshme anojnë nga gjëra të ndryshme, që nga katër elementet e jetës (uji, ajri, zjarri dhe uji) e tek aspektet e ndryshme pozitive dhe negative. Gjithashtu secilës shenjë i atribuohet një tip i caktuar frike. Për më tepër shihni më poshtë shenjën tuaj se çfarë do zbulojë për ju.

Bricjapi
Turpi dhe sikleti në sytë e të tjerëve-publikut.

Ujori
Frika nga humbja e lirisë.

Peshqit
Frika nga të ndjerit të braktisur dhe zemërthyer.

Dashi
Frika të qenit të pavënëre dhe praktikisht të harruar.

Demi
Frika nga mungesa e stabilitetit financiarë.

Binjakët
Frika nga një mënyrë jetese rutinë dhe të mërzitshëm.

Gaforrja
Frika nga të mospasurit një vend që mund ta quani "shtëpi".

Luani
Frika nga të mos qenit mjaftueshëm i/e mirë/aftë në sytë e të tjerëve.

Virgjëresha
Frikë nga të ndjerit të pafuqishëm përkundrejtë jo perfeksionizmit të vetvetes.

Peshorja
Frikë nga përjetimi apo implementimi i një padrejtësie të ashpër.

Akrepi
Tradhtia nga personi i dashur apo nga një person i dashur.

Shigjetari
Frika nga e shkuara, e cila mund të vijë e të të godasë...
Previous Post Next Post