Hapet "Restorant Nudo" në Japoni...por nuk lejohen klientë "barkderra"

restorante nudo dhe klientë lakuriq

 Duket se restorantet ku mund të konsumohet një vakt nudo po bëhen gjithnjë më popullorë në botë, pas dy restoranteve të tillë të hapur në Londër dhe Melburn, muajin tjetër do çelet një tjetër restorant nudo në Tokio të Japonisë, restoranti "Amrita", i cili parashikon rregullas strikte për klientët që dëshirojnë ta frekuentojnë.

Klientët duhet të jenë nga mosha 18 deri 60 vjeç; klientëve u kontrollohen rrobat nga stafi dhe u jepen të veshin të brendshme prej letre nga restoranti.

Hapet "Restorants Nudo" në Japoni...por nuk pranon klientë "barkderra"

Gjithashtu nuk lejohen klientët të cilët kanë një peshë mbi 14 kikolgram të peshës mesatare të tyre në raport me gjatësinë. Pra klientët obezë nuk do lejohen të frekuencojnë këtë restorant, i cili pritet të hapet në datë 29 korrik, ku të gjitha pagesat për një vakt bëhen më parë "online", siç raporton faqja zyrtare e restorantit në internet.

Gjithashtu klientëve nuk u lejohet të shqetësojnë klientët që kanë pranë apo të lëvizin nëpër restorant.
Previous Post Next Post