Del në treg dysheku që spiunon kur Partneri Tradhton Jeni të shqetësuar nëse partneri po ju tradhton? Nëse po, atëherë prodhuesit e dyshekëve spanjoll "Durmet" kanë një përgjigje! Ata kanë krijuar dyshekun më të zgjuar në botë, i cili mund të zbulojë nëse partneri po ju tradhton. Dysheku "hi-tech" përbëhet nga sensorë ultrasonik 24 që mund të identifikojnë presionin dhe të gjenerojnë një hartë 3D të dyshekut në kohë reale, për të treguar se cilat pjesë të krevatit kanë më presion apo se çfarë lëvizjesh po ndodhin mbi të.

Mos i thoni partnerit funksionet "magjike" të këtij dysheku...nëse vendosni ta blini.
Previous Post Next Post